Annawii

SOON WEEKEND & A LITTLE BREAKDOWN

God morgon sötnosar! Igår hade jag ett litet ”breakdown” då jag mått så dåligt rent fysiskt länge och jag nu blivit ännu mer begränsad rent matmässigt då bara tanken på viss mat får mig att kväljas. Satt bara och grät i säkert en timme på förmiddagen eftersom det är så otroligt jobbigt att må så här. Men efter att Micke försökt peppa mig och vi ätit lunch mådde jag lite bättre och vi fick en mysig dag ute på balkongen med vändtia, kall dryck och lite kattmys. Tror solen gav mig lite positivitet och självklart Micke som var så lugnande och sa ”vi får ta en dag i taget, nästa vecka kanske du kan äta mer varierat”. Och det är ju sant, gravidillamåendet hänger säkert med men jag har ju kunnat äta mer varierat innan så detta är säkert bara en fas – positiva tankar! Nåväl, planerna för i dag är hemmajobb (har redan hunnit sitta i över två timmar då jag är en ”early bird”) och sedan så är jag ledig hela midsommar. Mysigt! Vi ska grilla hos mina föräldrar i morgon (fråga mig inte vad jag ska kunna grilla men något borde funka haha) och sedan ska vi bo på hotell lördag till söndag. Lyx! Så nu går jag in i denna dag med positiva tankar trots illamående och förhoppningsvis hjälper det lite mot trötthet och alla gravidåkommor!
Vad gör ni i dag och i helgen raringar?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Saras liv

    Så jobbigt för dig! Men lite pepp på vägen: fördelar med graviditetskrämpor är att de är tydligt tidsbestämda, och sen får man världens bästa belöning! Sen så brukar faktiskt bebisen ta det "den behöver", bara mamsen som får lida… 😉 Men all styrka och pepp till dig! Och tillåt dig att bryta ihop, även om man känner att det inte riktigt är helt tillåtet så FÅR man det. <3

    1. ANNAWII

      Åh tack fina för bra och peppande ord! Det är ju faktiskt skönt att veta vad det beror på och att det finns ett slut på det! Sedan börjar jag inse att man faktiskt får bryta ihop p.g.a. jobbig graviditet. Har ju hållt mig stark så länge men nu inser jag att jag nog behöver lite extra hjälp och stöd sista tiden <3.
      Kram fina

  2. Victoria Estelle

    Åh! Vill bara sända över en stor dos styrka! <3 Jag genomlider ungefär samma visa nu med mest frukt och riskakor som huvudföda. Sallad går ibland men jag får som du inte ner så mycket alls utan att magen vänder sig ut och in. Det fantastiska är att våra små liv växer så att det knakar ändå. <3
    Jag bryter med ihop då och då. Ibland varje dag. Det är fasen kämpigt att må så himla illa och vara yr varje dag. Heja heja oss!!!
    Nu är det nedräkning innan de små liven är här. 🙂
    Önskar verkligen att du får en fin dag.
    Ta hand om dig <3

    1. ANNAWII

      Åh tack fina och detsamma! Man är ju inte lite less på det här med enformig mat och på att försöka komma på något man ska kunna äta utan att man får kväljningar. Men det är precis som du säger helt fantastiskt att våra små guldklimpar växer precis som de ska, är så otroligt glad och tacksam för det <3. Då behöver man ju inte ha dåligt samvete gentemot dem!
      Jag hoppas att vi båda kan få en lite lugnare tredje trimester så man får samla kraft och äta upp sig lite inför förlossningen!
      Stor kram finaste <3

  3. Josefin

    Usch vad det måste vara jobbigt och tärande att må så dåligt. Jag är i v23 och har haft lyxen att inte behövt må illa en enda gång under min graviditet än. Jag dras däremot med världens ryggont. Kan inte ligga i sängen mer än 4h i sträck. Att inte få tillräckligt med sömn är också otrolig påfrestande och ständigt känna att det känns som att ryggen ska gå av. Ibland kan jag känna att det vore skönt att få må illa istället bara för att kanske kunna få sova en hel natt. Men ialla krämpor en kan ha är nog så otroligt tärande när de är så ihållande oavsett vad det är. Det är en märklig situation då en är så lycklig över bebis i magen men samtidigt påverkas ens kropp negativt pga bebis. En vill ju verkligen inte klaga. Men förstår att du bryter ihop då och då. Der gör jag med. Det behövs nog för att orka kämpa vidare. Du får verkligen ta vara på de dagar som är bättre och fokusera på dem då det är som värst. Det är ju inte såååå länge kvar nu! ? Och när bebis är ute kommer allt vara glömt och lyckan kommer nog vara obeskrivlig. All styrka till dig att kämpa vidare! ??

    1. ANNAWII

      Ja alltså jag tror alla får ont i ryggen/sömnproblem av en graviditet så önska dig INGET byte! Dagen innan jag började må illa sa jag till Micke ”man skulle ju nästan vilja ha lite illamående så det känns att man är gravid” och det har jag verkligen fått känna på nu ;).
      Och jag tror också att det är bra att bryta ihop, gråta ut och sedan ta nya tag. Det är nog mkt känslor i en som det är så man måste få utlopp för dem annars exploderar man. Och jag börjar se ljuset i tunneln. Vecka 26 i dag och så har jag fått för mig att jag kommer föda någon vecka för tidigt så bara runt 10-14 veckor kvar nu hihi.Kram och ta hand om dig, babyn och ryggen <3