Annawii

NEW IN – MATERNITY LINGERIE

För någon vecka sedan fick jag hem ett paket från Glammom.se med tre härliga gravid/amningsbh:ar som är helt underbara! Jag har ju som sagt var gått från att i princip inte ha några bröst alls till att ha en riktig A-kupa/liten B-kupa och det var inte förän jag testade dessa som jag insåg skillnaden mellan en bra och dålig bh för dessa är så sköna. De sitter verkligen helt perfekt och jag gillar att de även är snygga trots att de främst är skapade för att vara praktiska. Storfavoriter är helt klart ”Kudreshow”, som ni ser på mittenbilden, för den är så vacker och ändå otroligt bekväm. Alla tre kommer även funkar när jag ammar sen i höst så det känns superskönt att vara kittad med tre riktigt bra bh:ar och jag kommer nog köpa denna också inför hösten då jag kan tänka mig att man behöver ett gäng när mjölken rinner till ;).
Vad tycker ni om nh:arna sötnosar?
I samarbete med Glammom.se – Med koden ”Anna20” får ni 20% på alla bh:ar från Boob
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lovis

    Grattis till graviditeten! <3 Vill bara tipsa om Kappahls amningslinnen, mina favoriter i början. Mjuka och sköna, och fick fungera som sovlinnen sen när amningen blivit mer stabil och brösten inte var helt enorma längre 🙂

    1. ANNAWII

      Jag kommer inte att bli besviken på en sån sak, är glad bara vi får ett friskt litet barn efter 3-4 år av att inte bli gravida..

  2. Anonym

    Tänkte precis säga samma sak; tänk på att brösten blir som enorma stenhårda meloner i början och att man dessutom gärna vill ha plats för amningsinläggen så man inte har mjölk exakt överallt (vilket man har ändå, men man kan ju försöka ?). Jag var chockad över mina bröst efter förlossningen och jag har 75A annars. Då hade jag 85C. Och det var för litet i början innan amningen stabiliserades.

  3. Ida

    Tips att inte köpa för många innan mjölken runnit till och amning kommit igång. Jag köpte rejält större men de var ändå för små sen och var tvungen att köpa nya. Körde med mjuka amningslinnen mest ändå.