Annawii

GLUTEN-FREE WAFFLES IN THREE DIFFERENT WAYS

Nu har jag äntligen testat Kungsörnens glutenfria våffelmix som jag fick i min senaste testagrambox och de blev riktigt smarriga! Jag gjorde hela satsen på en gång så det räckte till hela två frukostar och en lunch så jag tänkte tipsa om lite smarriga tillbehör man kan ha till. Första frukosten serverade jag våfflorna med färska bär samt Njies vaniljproteinpudding och det var riktigt delikat. Puddingen är ganska lös så det blev nästan som vaniljsås, där snackar vi frukostlyx! Till lunch skippade vi så klart allt sött och lyxade till med att köpa handskalade räkor över disk och körde med naturell proteinkeso till det. Väldigt fräscht och själv gillar jag verkligen att äta både pannkakor och våfflor med lite mer matiga tillbehör för det blir en väldigt god kombination! I söndags åt vi upp de sista våfflorna och då körde vi på färska skivade jordgubbar samt Arlas nya proteinkeso med topping och även det blev riktigt gott. Inte lika sött och lyxigt som första frukosten men ändå väldigt smarrigt och det kändes mer rejält och mättande!
Hur äter ni era våfflor sötnosar?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.