Annawii

SWISS CLINIC EYELASH SERUM REVIEW

I höstas fick jag hem ett pressprov av Swiss Clinics ögonfransserum* och efter att ha testat det i ett par månader tänkte jag skriva ett litet utlåtande. Till en början var jag skeptisk då jag inte såg resultat lika fort som med Xlash, men det berodde nog mer på att jag slarvade och inte använde serumet dagligen än på själva produkten. För när jag började använda det dagligen dök resultatet upp som ett brev på posten och jag kan helt ärligt säga att jag aldrig haft så långa och täta fransar som jag har i dag. De är verkligen helt perfekta och jag får nästan plocka fransarna för att de blivit så täta! Det tog ca: 5 veckor innan jag såg resultat och nu behöver jag bara använda serumet 2 kvällar i veckan så jag har faktiskt fortfarande kvar av det trots att jag använt det sedan i september. Så länge brukar inte X-lash räcka så trots att denna produkt är dyrare kan jag faktiskt rekommendera den till er för den räcker längre och ger fantastiskt fina fransar. Kombinerar ni det dessutom med Maybellines mascara Lash sensational* så kan jag nästan lova att ni kommer ha vårens finaste fransar för den lyfter fram dem och ger en snygg ”solfjäder”-effekt!
Har ni testat detta serum eller något annat – Vad tyckte ni?
*Affiliatelänk
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pisasday

    Har aldrig testat nåt serum men har alltid tyckt det låter intressant. Dock har jag läst att just xlash innehåller ett ämne som heter prostaglandinanaloger som tydligen ska vara skadligt att använda i kosmetologiska produkter. Dock fanns inte detta serum med på den listan.. Men det kanske också beror på hur känslig man är. Alla tål ju inte alla produkter. 🙂 Kram

    1. ANNAWII

      Oj det hade jag ingen aning om, kanske därför detta tog någon vecka längre innan det började verka då men detta är faktiskt bättre rent effektmässigt när man använt det 5 veckor :).
      Kram