Annawii

IN THE MIDDLE OF THE WEEK (AND LIFE)

God morgon sötnosar! Igår hade jag en småtuff dag då jag dels jobbade en hel del, dels hade väldigt mycket att tänka på och försöka klura ut. Fram till igår har jag inte riktigt vetat vad jag vill göra efter att jag slutar på Rut & Circle men nu börjar en tanke gro och jag tror att jag börjar hitta en (eller två) väg/ar som passar mig. Det är dock supersvårt för jag vill kanske inte riktigt gå samma väg som alla andra och det gäller att bli så pass god vän med mig själv på väldigt kort tid för att jag ska acceptera mina egna val. Men efter att jag hade ett lätt ”break down” på jobbet igår (tack Karro för tröst & pepp) och åtminstonde några slags beslut känner jag att ångesten börjar lätta. För jag har varit så pressad och stressad den senaste veckan att jag knappt kunnat andas och det har varit väldigt obehagligt. Men nu känner jag i alla fall att jag vet ungefär vad jag vill och det blir ju lite lättare att gå vidare då. Sedan får vi se om någon arbetsgivare vill ha mig men det tror och hoppas jag för jag har så mycket att ge och får jag göra det på mitt sätt kan det bli hur bra som helst! Nåväl slutskrivet om det, planerna för i dag är att göra undan en massa LWY-jobb så att jag kanske kan ta lite ledigt i eftermiddag. Jag har jobbat alldeles för mycket på sistone (i princip från morgon till kväll) så alla runt omkring mig har sagt åt mig att VILA i dag så jag får väl försöka lyssna på dem ;). Vad gör ni i dag älskade ni?
Ha en fin dag och hoppas ni orkar med alla mina små snurriga tankar!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnéa

    Klart någon kommer vilja anställa dig Anna, du som är så ambitiös och driftig! Kan tänka mig hur du känner, jag blir alltid sjukt stressad av ovisshet (speciellt ekonomisk ovisshet) men när jag ser tillbaka de tuffare perioderna jag haft så inser jag att det faktiskt är dem som har gjort att jag tagit mig framåt. Tvivlar inte en sekund på att du kommer ordna dig en grym framtid.
    Har du föresten lyssnat på någon av poddarna Bloggbusiness eller Källan? Väldigt många inspirerande storys där med kvinnor (mestadels iaf) som tagit annorlunda vägar och lyckats, genom blogg, eget företagande eller annat. Tänkte att det kanske kunde inspirera dig också.

  2. Citrin

    Kör på Anna! 🙂 Gör det som känns rätt i ditt hjärta fina du! Såna val ångrar man aldrig, det lovar jag dig. Och du har ju ett fint nätverk runt dig så råkar det "skita sig" har du ju Micke och familjen som backar upp. Så släng dig ut i det okända dit hjärtat drar dig, jag är säker på att du vet var du hör hemma och att du vågar. 🙂
    Kram!

    1. ANNAWII

      Åh tack för peppen vännen! Du sätter ord på hur det är och om de tär någon gång jag har chansen är det ju nu. Det gäller bara att inte ifrågasätta sig själv så mkt, inte lätt men jag tror det kommer bli lättare att lita på mig själv i framtiden om jag vågar följa hjärtat.
      Stor kram och tack för dina kloka ord <3