Annawii

SNAPSHOTS FROM STHLM & THE BLOGGER EVENT

Besöket började med lite shopping i form av en hatt på River Island samt take away-lunch på hotellet
Sedan kilade jag i väg på Travellinks bloggevent där jag först hamnade vid Tjeckiens bord och fick veta mer om landet samt testa några lokala delikatesser. Trevligt!
Under eventet berättade alla representanter mer om sina länder (Tjeckien, Italien & Lettland) och i en paus fick vi smaka på massor av härliga italienska delikatesser. Väldigt lyxigt!
Vi fick byta bord under kvällen så efter Tjeckien hamnade jag med en representant från Lettland och blev sugen på ett besök där då det är väldigt prisvärt och det verkar som att de har bra shopping!
På morgonen efter kom Micke till hotellet, ”Radisson Blu Royal Viking”, och då kröp vi ner i den fluffiga hotellsängen och bara njöt av lugnet innan det var dags att checka ut.
Sedan åt vi lunch på bästa ”Sally Voltaire & systrar” och shoppade lite presenter innan vi begav oss till Nykvarn och Mickes bror. Härligt!
Hoppas att ni gillar bilderna sötnosar!
*Inlägget innehåller en Affiliate-länk
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Citrin

    Jag har varit i Riga och älskade det Anna 🙂 kan varmt rekommenderas. Billigt för oss, god mat, jättevacker stad överlag och mycket att titta på.