Annawii

I LOVE FLARES

Det kan väl inte ha undgått någon att jag gillar utsvängda jeans och eftersom jag haft kolla på detta minst sagt underbara plagg i många år tänkte jag göra ett litet inspriationsinlägg. Ovan ser ni ett par av mina favoritoutfits där jag burit utsvängda jeans och det glädjer mig något enormt att det kommer massor av varianter även i höst eftersom det tidigare varit svårt att hitta denna typ av byxor i butik här i Sverige. Nu i sommar kör jag helst på ljusblå till mellanblå jeans men i höst tror jag starkt på svarta utsvängda jeans/byxor till en stram 70-talsinspirerad look!
Ginatricot  | Rut & Circle | Frame denim| Saint Tropez
Här är ett gäng härligt somringa jeans som jag tycker passar allra bäst till den bohemchica stilen som jag bär på mittenoutfiten ovan. Det man kan tänka på när man kör på bohemstilen med mycket tyger och detaljer är att ha en snygg och genomtänkt siluett. Bär gärna något kortare/nättare närmast kroppen för att få lite längd och sedan kan man leka loss med skira koftor/kimonos, höga klackar och massor av detaljer. Då får man en snygg helhet som inte känns klumpig och avkortande trots att det är mycket detaljer för ögat att ta in.
Här är ett outfittips på hur man kan matcha de utsvängda jeansen nu i sommar för en härligt bohochic look. Tänk ljusa nyanser och jordtoner, rejäla klackar och skira material. Addera gärna bohemiska detaljer som fransar, fjädrar och smycken för att få till den där härligt avslappande bohostilen som många Kalifornien-tjejer har. Väldigt lätt stil att åstadkomma och personligen tycker jag att denna stil passar de flesta kroppstyper då utsvängda jeans är väldigt smickrande för såväl raka som kurviga kroppar!
Ellos | Rag & Bone | Ginatricot | 7 for all kind
Här är ett par svarta varianter som jag tror starkt på inför hösten. De känns snäppet ”cleanare” än de blå varianterna och är väldigt lätta att bära till såväl fest som vardag. Det man kan tänka på när man köper utsvängda jeans är att välja rätt modell för din kroppstyp och vad du trivs i. Själv är jag ganska rak med platt rumpa så jag föredrar en lägre midja som t.ex. nummer två ovan eftersom det ger illusionen av lite mer former och inte bara blir en platt sträcka från midja till ben ;). Har man däremot lite mer kurvor kan jag tycka att en högre midja är supersnygg och då kan man gärna stoppa in en blus/t-shirt lite slarvigt för att ge illusionen av riktigt långa ben!
 
 Sist ut kommer en liten höst-preview på hur jag helst matchar de utsvängda jeansen i höst. Tänk murriga färger, lite längre överdelar (hellre raka modeller än voluminösa), rejäla klckar och ett par detaljer som gör det där ”lilla extra”. Som en lång fransväska, ett bohemiskt halsband eller varför inte en snygg hatt? 70-talsinfluenser som passar lika bra för bohemälskaren som för den mer stilrena!
Är ni också fans av utsvängda jeans sötnosar?
*Inlägget innehåller Affiliate-länkar
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.