Annawii

GLUTEN-FREE COCONUT CUPCAKES

Förra veckan bakade jag dessa glutenfria kokosmuffins och eftersom de blev så goda vill jag dela receptet med er! Jag använde detta recept som bas men gjorde ett par ändring som björksocker i stället för rörsocker, kokosmjöl i stället för de olika mjölsorterna, rostade kokosflingor i stället för tranbär och naturell kvarg i stället för yoghurt. På så vis blev själva muffinsarna både socker- och glutenfria så de passar perfekt att bjuda på även till diabetiker och glutenallergiker. Dock kunde jag inte låta bli att piffa dem lite extra så jag fyllde dem med lite nutella och toppade med vispad grädde. Det blev supersmarrigt men vill man behålla dem sockerfria kan man självklart köra enbart på grädde eller fylla dem med osötat jordnötssmör, tror det blir minst lika bra!
Bon appétit sötnosar!
*Inlägget innehåller Affiliate-länkar
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.