Annawii

FLORENCE SNAPSHOTS PT III

Här kommer sista laddningen med ”snapshots” från dag tre i Florens och även det var en härlig dag! Det stod matlagningskurs på schemat där vi skulle göra en påskbuffé så vi höll på från 9.30-13.00 med att laga mat o hotellets kök. Den lunchen var helt klart den godaste måltiden under hela resan då vi fick fisk, massor av grönt och riktigt fräscha smaker. Torskförrätten som ni ser på en av bilderna var smått magisk och om ni vill kan ni få receptet på den! På kvällen var det tänkt att vi skulle åka in till Florens för middag men vi skippade det och tog en promenad i de vackra omgivningarna kring hotellet och åt en lätt middag i form av äggsallad i stället. Det låter kanske inte mycket för världen men det var så gott och jag önskar det gick att få tag i så bra salladssorter här för de smakade så mycket mer än våra och var härligt krispiga. Älskar italienska råvaror! Innan jag avslutar måste jag ge personalen på Borgo I Vivelli en stor eloge för de var verkligen toppen och fantastiskt serviceinriktade. De gjorde hela tiden det där ”lilla extra” och det uppskattades enormt av oss båda!
Hoppas att ni gillar bilderna raringar!
Read the blog post in English with Google Translate
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.