Annawii

MAKE UP STORAGE

Make up shelf (229:-), pen/lipstick holder (69:-), make up holder (119:-) from Eleven.se
Jag har en specifik hylla för allt mitt smink men trots att jag städar och rensar säkert en gång i veckan är det alltid rörigt där. Det beror nog mest på att jag inte har någon bra förvaring så nu är jag lite sugen på dessa som jag hittade på Eleven här om dagen. Mest sugen är jag på de två första då de skulle underlätta ordningen en hel del men jag är även sugen på denna större låda som ser ut att rymma en hel del. Det känns visserligen som en trist utgift men det kommer säkert att spara en hel del tid för städning och att leta efter saker så det kan nog vara värt det hehe ;).
Vet ni fler sidor som har bra sminkförvaring (vet att Glitter också har det)?
/I have a special make up shelf at home but even though I clean it at least once a week, it’s always messy. I think the reason to that is that I don’t have any good storage, so now I’m thinking of buying these as I found at Eleven.se the other day. I mostly want number 1 and 2, since they would make it easier to have order, but I’m also curious of this bigger box which looks really practical. It feels as a dull thing to buy but I will save a lot of energy and time if I had some better storage so it’s probably worth it! Do you know any more stores who has good smart make up storage?
*Inlägget innehåller Affiliate-länkar
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ALEXANDRA

    Nelly har ett par organizers också! Jag har 3 st av varianten som finns på Glitter (men jag fyndade mina på utgående rea hos Jysk) + 1 som hos Glitter med förvaring uppepå också (köpt på Eleven). Skulle dock behöva typ 10 till för även om jag har bra ordning i dem så växer samlingen fortare än förvaringen 😉 Får köpa mig en hurts på IKEA eller liknande!