Annawii

IT’S A BARGAIN – RETRO WATCHES

 
White watch, pink watch, beige watch– Uropenn.se (199:-/each)
Jag är smått besatt av fina retroklockor och i vår vill jag gärna ha en ljus variant som någon av budgetvarianterna ovan. De är alla fantastiskt söta och jag har faktiskt klickat hem den rosa eftersom jag har en ljusrosa period som inte verkar vilja gå över. Den klockan kommer att passa perfekt i vår och jag kan knappt bärga mig till jag får bära den på en lätt solbränd handled till en vit kavaj och ljusa jeans. Så fräscht!
Vilken färg väljer ni?
/I’m slightly obsessed by retro inspired watches and for spring I want to have a light colored watch like these budget watches above. They are all amazing and I have actually bought the pink watch since I have a ”pink period” which seems to be here to stay. It will fit perfect for spring and I can’t wait to wear it on a tanned wrist with a white blazer and light blue jeans. Gorgeous! Which color do you prefer babes?
*Inlägget innehåller Affliate-länkar
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Så fina! Jag har en mörkbrun (nästan svart) som jag använder massor, det kändes som en lagom dyr klocka eftersom jag brukar lyckas tappa bort dem… Kanske ska utöka med en annan färg, än så länge (på ca 1 år) har jag ju inte lyckats tappa bort den första.