Annawii

NEW YEARS EVE MAKE UP

Det blir en väldigt lugn nyårsafton för oss i morgon med lite god mat och massor av mys men jag tänkte ändå göra mig lite extra fin. Tycker det är roligt att leka loss med smink då och då så i morgon blir det sotade ögon med favoritskuggan från Boots no 7, lite glitterskimmer på armar och kinder, långa fransar med Lily Lolo och ljusa naglar. Det känns som ett vinnande koncept som jag alltid trivs i och just dessa produkter kan jag varmt rekommendera för de är alla toppen!
Har ni några planer på kläder/makeup/hår inför morgondagen? 
/We will have a calm New years eve with some yummy food and lots of relaxing, but I will still make myself a little extra pretty. I think it’s fun to play with make up now and then so tomorrow I will have smokey eyes (the eye shadow from Boots no 7 is the best), glitter shimmer on my arms and cheeks, long eyelashes with Lily Lolo and nude nails. It feels as a winning concept, and I can strongly recommend these products because they’re so good! Do you have any makeup/clothes/hair plans for tomorrow?
*Inlägget innehåller Affliate-länkar
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Well, jag har en svartvit randig klänning från Zalando och en med kopparpaljetter från Ivyrevel som jag väljer mellan. Mitt problem i år är min vänsterfot, inga höga klackar än:(. Eftersom det är mitt signum lutar det åt svartvit klänning eftersom jag precis kan komma i mina svarta overkneestövlar från Nelly! Sotade ögon och ljusrosa naglar och så lite fest på det! Gott nytt!

    1. ANNAWII

      Åh det lät jättefint och det lät extra fint med stövlar till (skönt med det istället för pumps nu på vintern). Kram hjärtat och gott nytt år!

  2. Anonym

    vi ska inte fira nyår, Erik är så sjuk och jag är fast i deppighet, men kanske tar på mig något vackert för skoj skull ^^