Annawii

HELLO MONDAY

God morgon måndag! Vi hade ännu en lugn dag igår och nu är jag helt feberfri så jag känner mig lite piggare. Skönt! Planerna för denna dag är att få lite ordning här hemma och så ska jag ta tag i mitt lilla ”projekt”. Har ett par möten som måste bokas in så tänkte försöka få tag i rätt personer i dag så jag kan komma i gång sen. Är så peppad på att göra 2015 till året då jag börjar jaga mina drömmar och hittar tillbaka till mig själv. Jag vill få vara glad igen, på riktigt! Förutom det ska jag även jobba lite för Phax och skriva en lång matsedel för de kommande veckorna. Jag och Micke har ätit så dåligt på sistone så nu ska vi börja storhandla och laga riktig mat igen. Med tanke på min bakgrund och att jag gör av med väldigt mycket energi så går det inte att leva på mackor, rökt kalkon och sallader. Inte så konstigt att en blir trött och slut då! Jag är så duktig på det där med frukost så nu ska jag försöka applicera det även på de andra målen och se till att vi alltid har riktig mat hemma. Har ni tips på hur man får till det får ni gärna tipsa för det känns som att vi alltid hamnar tillbaka till ”mackträsket” eller att jag äter samma mat 6/7 dagar i veckan. Behöver massa matinspiration! Vad gör ni i dag?
Ha en fin start på veckan kära ni!
/Good morning monday! We had yet another calm day yesterday and now I have no fever so I feel much better. Lovely! My plans for today is to make our home pretty for NYE and start working with my project. I have a couple of meetings I have to go on before I get started so I will book them today. Exciting! I will also work for Phax plus write a long menu for the next coming weeks. We haven’t been so good at cooking food the last couple of weeks so now I want to try to eat real food again. I need to eat two hot meals a day to keep my energy up so if you have any ideas of how to get it to work irl – please tell me! What are you doing today babes?
Faux fur | Boots
*Inlägget innehåller Affliate-länkar
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. anna

    Kan gå runt i mataffären och kolla på vad ni är sugna på och handla vad ni vill äta kanske kommer på nått i affären som ni vill ha

  2. Citrin

    När jag gick över till LCHF blev min mathållning per automatik sjukt mycket bättre. Jag blev liksom tvungen att tänka efter och planera alla måltider för möjligheten att bara koka lite pasta eller bre en macka försvann ju! 🙂 Samtidigt tycker jag helt ärligt att matlagning en vardag är trååååkigt haha så jag håller mig till väldigt enkla recept. Det går verkligen jättefort att som tillbehör t.ex steka riven vitkål i smör, göra mos på blomkål eller broccoli, koka eller råsteka brysselkål, och det är samtidigt hundra ggr nyttigare än att äta pasta eller ris. 🙂 (Och bättre för miljön!)… Jag kan tipsa om http://www.jillsmat.se hon har så bra recept och många är vegetariska vilket jag vet att du gillar Anna. Just nu är jag kass på matbilder, men går man tillbaks lite på min instagram finns där lite inspo för den som gillar middag som går snabbt att göra haha (heter citronania).
    Kram!

    1. ANNAWII

      Ja jag känner detsamma inför att vara vegetarian, då måste man anstränga sig lite mer. Nu har jag dock lagat mat i flera dagar både till lunch och middag plus att kylen/frysen är full med bra mat. Hoppas peppen håller i sig för oss!
      Stor kram babe

  3. Emma

    Ni kanske kan testa en matkasse? Antingen kan man få dem varje vecka eller varannan, ni får ju då ny inspiration och vet att ni har mat när ni har matkassen.