Annawii

TGIF

God morgon fredag! Vi hade ännu en mysig dag igår som spenderades med de bästa och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte önskade fortsätta i samma bana i dag. Dock ser planerna lite annorlunda ut i dag för mellandagsrean startar (varför kan den inte börja efter de röda dagarna som den gjorde förr?) så jag jobbar på Joy hela dagen. Gruvar mig lite då jag varit totalt utmattad den senaste veckan (mer än vanligt) men jag jobbar bara i dag samt i morgon och sedan är jag ledig tre dagar så jag ska hålla ut. Förutom jobb blir det myspys hemma hos oss i kväll med Micke, svärföräldrarna och katterna. Mysigt! Känns så skönt att jag blivit nykterist för jag har noll intresse för att dricka alkohol och gå på krogen numera. Mycket skönare att bara vara hemma och ”dofta på blommorna” som tjuren Fredinand hihi ;). Går ni ut något i mellandagarna?
Ha en fin dag och ta hand om er!
/Good morning friday! We had yet another cosy day yesterday which I spent with the best persons and I would lie if I said I didn’t want to do the same thing today. Unfortunately I have to work because the Christmas sale is starting today. I have a little anxiety since I’ve been so tired lately, but I only work today and tomorrow so I will try to make the best of it. Besides to work, I will have a cosy evening with Mike, his parents and the cats. Lovely! What are your plans for today?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Citrin

    Jag har aldrig varit ute och festat på juldagen eller mellandagarna. Tycker inte julen är till för det… Haha jag var ute och festade för några veckor sedan, första gången på månader, och det var en sådan besvikelse! Fick mest avvärja mig från tafs och äckliga fulla män. Så utgång skippar jag nog framöver! …hade sorgligt nog inte pallat julen med min familj som nykter. 😛