Annawii

BABY BLUE BOHO DETAILS

Här är ett par detaljbilder på en outfit jag bar förra veckan och jag älskar verkligen denna look! Playsuiten och kimonon är båda magiska och jag gillar matchningen med halsbandet, fransväskan samt mina nya mockasiner. Det känns härligt somrigt och väldigt bohochict – precis som jag gillar det!
Gillar ni detaljerna sötnosar?
/Here is a couple of detail photos of an outfit I wore last week and I really like it! The kimono and the playsuit are magical and I love how I matched them with the necklace, the fringe bag plus my new moccasins. It’s very summerish and very boho chic – just as I like it! Do you like what you see so far babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sofia

    Hej! Älskar din blogg, alltid lika inspirerande 🙂 ska på en massa härliga bröllop i sommar åh vill ha en bohem inspirerande outfit. Tyvär kan man inte ha vitt men har du några fina tips på fina outfits?

  2. Tina

    Heeej! Det var jag som cykla fram till dig och berömde din blogg! Hehe. Har alltid tänkt att jag ska säga det till dig personligen om jag såg dig i Umeå så när jag såg dig när jag cykla från början så tänkte jag direkt att jag måste fram och hälsa:)
    Kramis!

    1. ANNAWII

      Åh hej fina du! Blev så paff men så glad!! Stod och väntade på Micke som skulle fota hihi. Hoppas du har en underbar kväll i det härliga vädret och nu ska jag spana in din blogg <3.
      Stor kram