Annawii

HELLO MONDAY ♥

God morgon kära läsare! Igår var jag inte alls i form då mage, öga (har fått ögonflammation) och huvud krånglade så efter röstning och middag somnade jag i världens konstigaste ställning i soffan och tog mig knappt till sängen sen. Trött tjej här haha ;). Som tur var Micke världens sötaste och tog hand om mig och han köpte även en liten ”krya på dig”-present från The outnet i form av detta armband. Han är så rar! Vet ingen som kan sitta och kolla på vackra accessoarer online så länge som han, det är så gulligt och rart ♥. Nåväl, planerna för i dag är förhoppningsvis att jobba (hoppas på att få må lite bättre snart) och mysa/busa med missarna. De blir sötare för var dag som går och lilltjejen, Coco, är så förtjust i mig och följer efter vart jag än går. Sedan är hennes favoritmat just nu ketchup och det är ju så sött och roligt att jag smäller av haha ;). Vad gör ni i dag?
Ha en fin start på veckan och hoppas ni slipper ovädret!

/Good morning monday! I was in so bad shape yesterday so after I’ve ended work, I hurried to vote and fell asleep in the sofa after I’ve eaten dinner. Tired (and sick) girl here hehe ;). Luckily, Mike was so caring and he also bought a ”get well” gift from The outnet – this lovely bracelet from KJL. He’s so kind! My plans for today is to work (I don’t want to stay home because my boss is coming back from her vacation today and I’ve missed her) plus cuddle with the kittens. They are getting cuter and cuter for every day that passes. Love them so much! What are you doing today sweethearts?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Citrin

    Åååh mer kattbilder! Hihi…
    Krya på dig Anna! <3 Själv skolkar jag från meningslösa lektioner idag, tyckte det kändes viktigare att utnyttja denna soliga dag när det ska bli mulet och trist snart igen. 😉

    1. ANNAWII

      Åh jag lovar! Har bara varit så mkt men snart hoppas jag på att ha mer tid här hemma så att jag får mysa mer med dem och dela med mig till er, de är så fina <3.
      Åh vad skönt! Hade behövt en dag hemma jag med men är ledig i morgon så ska försöka klara av denna dag. Har lite för bra arbetsmoral i bland men jag har så kul på jobbet oftast så det brukar gå!
      Kram