Förra veckan gjorde jag dessa små läckerbitar till praliner och eftersom de var superenkla att göra och blev så goda tänkte jag tipsa om ”receptet”! Allt ni behöver är 2 bananer, ekologiskt jordnötssmör, 100 gram vit choklad samt kokosflingor. Börja med att skiva bananen i ca: 0,5 cm tjocka skivor och bre sedan ett lager med jordnötssmör på hälften av dem och lägg den andra hälften som ”lock” på dem. Ställ sedan dessa i frysen i ca: 20 minuter och smält chokladen i ett vattenbad medan de blir kylda. Därefter är det bara att doppa de fyllda bananerna i chokladen, toppa med kokosflingor och ställ dem i kylen till chokladen stelnat. Svårare än så är det inte och de blir fantastiskt goda och passar perfekt som godis/mellanmål de dagar man vill unna sig något extra!
Bon appétit!
/Last week I made these delicious pralines and since they were so easy to do and tasted amazing, I want to share the recipe with you! All you need is 2 bananas, organic peanut butter, 100 g white chocolate plus coconut flakes. Start with slicing the bananas, add a layer of peanut butter on half of the slices and put the rest of the slices on top of that. Put them in the freezer while you melt the chocolate and when they are cold, dip them in the chocolate at litter the coconut flakes over the chocolate. They are so easy to do and fits perfect as candy or a snack for days when you need a little extra energy! Bon appétit!
Vilket enkelt och härligt tips, vad kul!:)
🙂
Mums!
😀
Det ser riktigt gott ut. Fina bilder 🙂
Tack rara!
Blir definitivt helgens godis! Bra tips!
Härligt!! kram
Tack snälla! Har precis köpt hem jordnötssmör utan att riktigt veta vad jag ska göra med det. Men nu vet jag! =)
Wow vilken rolig idé ^^ Måste prova ^^
Yuuuummm
😀
åh så gott det låter
Åh vad gott det ser ut! 🙂