Annawii

TIRED THURSDAY MORNING

Hej sötnosar! I dag är jag så trött så trött trots att vi gick och la oss tidigt igår men jag gissar på att denna eviga trötthet kommer att vända snart då jag börjat äta järntabletter och solen tittar fram allt oftare. Börjar dock bli lite frustrerad över att aldrig få känna mig pigg men det är bara att uthärda. Vintern och framförallt mörkret är tufft här uppe i Norr! Nåväl, planerna för i dag är jobb plus personalmöte i kväll och innan dess tänkte jag börja att fixa med våra garderober vilket ska bli så skönt. Ser fram emot att äntligen få lite ordning! Vad gör ni i dag?
Ha en toppendag och ta hand om er ♥
/Hi sweethearts! I’m so tired today even though we went to bed early yesterday but I think I will get rid of this tiredness soon because I’ve started to eat more vitamines and the sun has finally starting to shine more these days. Lovely! My plans for today is to work plus go to a staff meeting tonight and before that I will start to organize our closets. I’m really looking forward to that because both of our closets are so messy right now hihi. What are you doing today babes?
By the way, finns det något intresse bland er Umeåläsare med en Bloppis här i stan?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tine

    Är likadan på vintrarna! Ogillar verkligen kylan och mörkret…
    Förresten, har en liten fråga. Vart ifrån har du köpt din super snygga drömfångare? 🙂

  2. Linnéa

    Jag kom att tänka på en sak. Nu vet jag inte hur du mår egentligen, men du har skrivit mycket att du känner dig trött och att du har problem med att gå upp i vikt. En väninna till mig hade samma symptom under en lång tid och blev rekommenderad järntabletter men inte så mkt mer (detta var också i Umeå). Hon blev senare mer sjuk och det visade sig att hon hade diabetes. Jag menar absolut inte att skrämma dig, men om det inte blir bättre så kräv att få en mer grundlig undersökning (om du inte har fått det, du skrev tidigare att du var besviken efter ett läkarbesök). Beklagar den trista kommentaren, men den är bara skriven med välvilja. Älskar din blogg och önskar dig allt gott!

    1. ANNAWII

      Oj! Tanken har slagit mig då jag har en del symptom som påminner om det. Vi försöker just nu att ordna tid hos en läkare som faktiskt är intresserad av sina patienter så jag ske be honom kolla mitt socker också. Blir så less på att känna att hela jag tynar bort. Vill gärna få tillbaka lite underhudsfett och energi innan sommaren är här! Kram och tack för kommentaren!

  3. Gina

    Jag hade en period i höstas (men det började nog mycket tidigare) med väldigt låga järnvärden och fick då äta järntabletter och vilken skillnad det blev! Hoppas det hjälper för dig också då du känner dig piggare snart. Kram