Annawii

FOURTH ADVENT – GIVE AWAY

Då var det sista advent och det innebär så klart en ny give away här i bloggen! Denna gång kan hela tre av er vinna varsitt par ”Suspender tights” från mitt favoritmärke Pretty Polly. De är fantastiskt snygga och passar perfekt inför nyår så jag kommer att dra vinnarna redan på onsdag så att ni hinner få era strumpbyxor lagom till nyår. Härligt va!
För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna en kommentar där du berättar hur du skulle matcha dessa Pretty Polly’s

♥ För en extra chans att vinna kan du tipsa om tävlingen i din blogg, på Instagram eller på Facebook

Vinnarna är: Angelica, Anna & Ebba – stort grattis!!

The give away is international – Leave a comment to this blog post where you tell me how you would match these Pretty Polly tights. Share the give away on your Blog/Facebook/Instagram for an extra chance to win!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandy Le

    Skulle matchat de med min planerade nyårsklänning: en kortare svart långärmad klänning i ett chiffongaktigt tyg med v-ringning fram och bak som är tight i midjan med tillhörande smalt skärp i lackmaterial samt ett par höga pumps till det!

  2. Anna

    Hej!
    Jag skulle matcha dessa Pretty Polly’s med en kort beige/brun klänning som är tight nedtill men pösigare upptill, & till det skulle jag valt ett par svarta höga klackar med skinndetaljer & guldiga smycken för en maxad outfit. Håret skulle jag lockat & mitt tema på sminkningen skulle vara guld & svart (som guldiga raketer på den kolsvarta himlen).
    Jag har även länkat på min blogg; http://annarydhs.blogg.se/2013/december/jag-ar-med-tavlar.html

  3. Emma

    Jag skulle matcha dessa med en lite sötare klänning för att inte få ett allt för sexigt intryck. Sen såklart ett par tidlösa svarta pumps.
    Helt klart en outfit som alltid går hem.
    God jul önskar Emma

  4. Angelica Lagergren

    Jag skulle matcha strumpbyxorna med min svarta puffiga klänning från Jones & Jones. Och till det skulle det bli ett par svarta pumps i mocka, för att ge uppmärksamhet åt benen som förmodligen kommer se supersexiga ut! Ett riktigt bra avslut på det här året med andra ord. (Bloggade om din tävling också) Kram Angelica

  5. Frida

    Skulle kunna tänka mig följande nyårsoutfit; kort vippig svart klänning och över det en liten paljettkavaj/kofta. På fötterna svarta pumps. Enkla smycken och stram hästsvans tillsammans med lite lätt sotade ögon med glittereyliner.

  6. Frida Melander

    Jag skulle matcha dessa snyggingar tillsammans med en kort vippkjol, en instoppad vit skjorta och en grovstickad vinröd längre kofta, på fötterna skulle jag ha på mig ett par rockiga boots med klack.

  7. Linnéa

    Jag skulle nog bara matcha dem med en söt klänning för att bryta av lite och kanske med ett par fina klackar. 🙂