Annawii

WANTED – IPHONE 5S CASES

Quote Iphone case, Polkadot Iphone case, MBMJ phone holder from Shopbop.com (273-372:-)
Efter att lilla Cookie kickat ner min mobil i golvet så att skärmen sprack tidigare i veckan ringde jag Tre för att kolla om jag kunde förnya mitt abonnemang samt få en ny mobil och det gick helt okej. Så innan jul kommer jag att få den nya Iphone 5s Guld och det känns minst sagt bra! Förutom guldskalet från MBMJ, som jag bloggat om tidigare, skulle jag även vilja ha ett av dessa och då gärna det i mitten. Det känns lite härligt retroinspirerat och jag älskar såväl guld som prickigt så det blir perfekt!
Vilket av skalen faller ni för?
/Cookie broke my Iphone earlier this week and after a call to my operator I now have an Iphone 5s gold on it’s way home to me. Yey! Besides the gold case from MBMJ, which I have blogged about earlier, I would also want to have one of these cases and especially number two. It is a little retro inspired and I love both dots plus gold so it would be perfect for me! Which case do you prefer babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Ja, skalet köpte jag i en inredningsbutik på hemmaplan – kampanj innan jul så de var några kr billigare än vad jag först sett på nätet. Fick inte till någon så nice bytesdeal prismässigt som dig, så jag ska tyvärr lägga ut så mycket ja! Men tycker det är värt det då jag haft en iPhone 3GS nu som knappt funkat alls sedan ios7-uppdateringen kom som inte gick att göra på den så massa appar lagt av. En present till mig själv då jag knappt gjort av med några pengar på mig själv under mammaledigheten hittills 😉 hoppas den ska hålla länge då jag alltid är försiktig med mina grejer också …

    1. ANNAWII

      Åh jag förstår! Tycker du gör helt rätt i att unna dig det för den verkar riktigt bra! Jag är försiktig med allt utom mobilen och det är så dumt för det är ju det dyraste jag har i pryl/sakväg. Jag kan vårda en 100-kronorstopp som om den vore guld och ha den i 10 år men mina mobilen går jätteofta sönder. Skärpning på det!
      Kram vännen

  2. anna

    Skulle du köpa iphone 5s utan abonnemang ? 6000 kr ungefär utan abonnemang
    Vore kul och veta vad du tycker sen om den nya iphone 5s

  3. Nina

    Jag gillade det prickiga! Har själv beställt en iphone 5S silver och redan köpt ett skal till den från Marimekko 😉 Kan inte du lägga upp en egen bild av telefonen då den kommit? Skulle vilja se hur guldig den är irl – tyckte det var svårt att se på produktbilderna, därför jag bangade och beställde en silvrig ist 😛