Annawii

REMINDER – TIME FOR QUESTIONS

annawii_london_521ed92f9606ee0f54ea7d8e Jag fortsätter frågestunden som jag hade i förra bloggen då det tillkommit ett par nya läsare! Ni får som vanligt ställa vilka frågor ni vill och sedan sammanställer jag alla frågor och svar i ett inlägg. Är frågorna för privata/intima kan det hända att ni inte får svar men än så länge har jag kunnat svara på de frågor jag fått så ni vet ju vart gränsen går!
Så, har ni något ni vill fråga om kära läsare?
/I will continue my Q/A here in my new blog since I’ve gotten a bunch of new readers! You can ask how many questions you want and I will answer all of them in a special blog post later. Just remember that I want some privacy so if the question is too personal I may not be able to answer it but I will try! So, what do you want to know babes?  
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hej Anni!
    Din blogg blir bara bättre och bättre med åren och älskar att du blandar outfitsbilder, inspirationsbilder och inredningstips 🙂
    Eftersom du gifte dig nyligen så förstår jag att barnfrågan börjar bli relevant.
    Jag har själv alltid vart för fosterdiagnostik och abort. På senare är verkar det som alla gör KUBB testet för se sannolikheten för ds, och gör abort om barnet har det handikappet. Jag tycker det inte finns nått rätt eller fel, utan upp till föräldrarna, och jag är fortfarande själv kluven i frågan om jag hamnade i den sitsen.
    Vad hade du gjort om du och din man upptäckt att barnet hade haft ds, abort eller behållit?
    Önskar dig en fin helg!
    Kram Sara

  2. Julia

    Hittade precis din blogg. Alltså för fem minuter sedan och har i de fem minuterna suttit med hakan i knät! Du har den absolut finaste stilen jag sett! Ska följa dig slaviskt.
    Det jag upptäckte med hakan i knät är att du köper många prylar/kläder från sidor som är placerade utomlands. Hur funkar det med frakt/retur/tull osv? Jag är för feg för att ha testat det tidigare.

  3. Daniela

    När började ditt intresse för mode?
    Vilken butik pratade du om i förra inlägget driver du en egen eller?
    Favorit tröja i höst?
    En chic outfit i höst?
    Vilket plagg älskar du i din garderob?
    Där var några frågor 🙂

  4. Erika

    Hej! Kan inte du göra ett inlägg med låga höstskor, alltså inte så hög klack? Till ett rimligt pris, gärna butiker ”man kan besöka”! 🙂 Kram

  5. Carolina

    Kul med frågestund! 🙂 Jag vet inte hur privat du vill vara, men jag är nyfiken på vad du har utbildat dig till (/inom)?

  6. Aleksandra

    Why did you move your blog? I’ve been following you for years now, and I have to say I don’t like this change, I think it’s so impersonal and doesn’t look like you at all. And before it was so you, and now there are a bunch of commercials and visaually so confusing,a and everything all over the place, and I find it so hard to read and focus on ’you’. What is the reason to this? Thanks in advance, all the best!

  7. Linn

    Hei. Jeg lurte på om du har noen tips om hvordan style skjørt? Jeg har en ganske sporty look og liker at det er praktisk. Er det noen som kan hjelpe meg er det deg.

  8. Styledbyjulianna.blogg.se

    Kan du berätta om din utbildning? När du har läst i sex år vad har du då läst? Kan du berätta om din skolgång? Vilken linje på gymnasiet och olika kurser osv! Hade varit kul att veta mer om! Vill du plugga igen efter din pluggpaus? Har du något drömjobb? Vad vill du göra just nu? Ifall du skulle hitta något du verkligen trivs med tror du att du kommer att plugga igen enbart för att ha en utbildning som grund? Många skolfrågor men är intresserad. Går på gymnasiet nu och ska läsa vidare sedan så därför undrar jag! 🙂
    Favoritlåt?
    Vill du ha barn sedan?
    Hur kom det sig att du började blogga på glossfashion?
    Bloggar du enbart eller skriver du artiklar för dem?
    Saknar du STIL?
    Om man bloggar för STIL var det några särskilda krav på exempelvis uppdatering osv?
    Förstår om du inte skulle svara på dessa bloggfrågor men hade velat blogga på en portal så därför frågar jag!
    Tack för en jättefin blogg! <3