Annawii

NAVY COATS

navy coats
Navy coat- Choies.com (481:-), Navy coat 2- Rutandcircle.se (699:-), Navy coat 3- Topshop.com (784:-)
Jag har fallit pladask för marinblå kappor denna säsong och här är tre varianter som jag gillar lite extra just nu! Själv har jag den i mitten från Rut & Circle och jag kan varmt rekommendera den då den inte bara är snygg utan även rejäl och varm. De andra två är även de fantastiskt fina och särskilt den vänstra som har guldknappar även på ärmsluten. Det är en sån fin detalj som aldrig går ur tiden!
Vilken kappa väljer ni raringar?
/I’ve started to love navy coats this season and here are three coats which I really like! I already have the coat from Rut & circle and I can strongly recommend it because it’s not just beautiful, it is very cosy and warm too. The other two coats are also really pretty and i especially like the first coat because it has gold buttons on the sleeves. That’s such a nice detail which will never go out of time! Which coat do you prefer sweethearts?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Hej, jag har en liten önskan. Då jag och min fästman är inne i bröllopsplanering så undrar jag om du kanske kunde göra ett inlägg med tips kring hur man får till ett boho-romantiskt bröllop i den stilen ni hade? Tips på inbjudningskort, bordsdekorationer etc. i den stilen. Det hade vart jättegulligt!! 🙂 kram från mig