Annawii

THE SEQUIN DRESS – DAY&NIGHT

SEQUIN DRESS DAY & NIGHT
Min nya paljettklänning från NLY Trend har  snabbt blivit en favorit i garderoben och eftersom den är så pass ”sportig” i modellen och utförandet har jag satt ihop två outfits där jag visar hur man kan bära den såväl på dagen som på kvällen. Personligen gillar jag båda stilarna och trots att kvällsmatchningen fortfarande är storfavoriten gillar jag att klänningen  går att klä ner och faktiskt bäras till vardags. På sommaren/hösten som ovan och under vintern kan man addera ett par tunna strumpbyxor plus en härlig fransponcho. Så snyggt!
Vilket variant gillar ni bäst – dag eller kväll?
/My new sequin dress from NLY Trend has fast become a new favorite in my wardrobe, and since it’s so ”sporty” in the design, I have put together two outfits where I show how you can wear it both day and night. Personally, I love both styles and even though the night styling is my favorite, I love that you also can wear the dress during the day. During the summer/fall as above, and with a pair of tights and a knitted fringe poncho during the winter. Gorgeous! Which outfit is your favorite – day or night?

Boots | Rebecca Minkoff bags | Hat | Pumps

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Celina

    Hej.
    Jag är mycket sugen på klänningen och undrar vad du har för storlek och om den är liten/stor i storleken?
    Den var väldigt fin på dig:)

  2. LORISSA LOVEBOMB

    Det hade jag ingen aning om, tack för att du berättar. Min storasyster har haft det så jag känner till (inte personligen men i egenskap av anhörig) vilken plåga det är. Jag tror att det har lett till mitt förhållningssätt: att jag inte tänker kompromissa med mat som jag tycker är god och som är näringsrik. Jag kan kompromissa med att äta glass varannan dag istället för varje ;)Jag har sett hur fel saker kan gå så snabbt att jag tror att matcensur eller mattvång aldrig är god lösning, särskilt när det ju ändå finns så många alternativ som är både goda och näringsrika. Aldrig att jag tvingar i mig kvarg (som jag hatar) när det finns keso (som jag gillar) liksom…