Annawii

TREAT OTHERS AS YOU WANT TO BE TREATED

God morgon raringar! Igår var det full rulle här hemma med massor av fix så direkt efter middagen slocknade jag en timme och sedan tog jag och Micke en skön långpromenad plus kikade på bilder från bröllopet. Underbart! Planerna för i dag är att städa lite för i morgon fyller jag 30 år (!). Snacka om att denna sommar är fullspäckad haha ;). För övrigt hittade jag en länk till en sida där människor sitter och diskuterar hur ful min stil och mitt yttre är igår och det känns sådär. Jag tar absolut inte åt mig för vi har alla olika smak men vad får man ut av att sitta och diskutera främmande människor på det viset? En gång i tiden var jag ordentligt retad, på gränsen till mobbad, så jag tar starkt avstånd från allt sånt och hoppas att ni också gör det. Det är aldrig okej att vara elak för elakhetens skull, man ska behandla andra med respekt och i vuxen ålder ska man faktiskt kunna förvänta sig att bli behandlad med respekt av andra. Håller ni inte med?! Nåväl, här på bloggen är det i alla fall riktigt bra stämning och alla era fina kommentarer om bröllopet värmer extra mycket. Ni är så rara!
Ha en underbar dag och var snäll mot er själva och er omgivning!
/Good morning sweethearts! I was so busy yesterday so I fall asleep and slept an hour after dinner and afterwards me and Mike took a long evening walk and looked at some of the wedding photos. Lovely! My plans for today is to clean our messy appartment because it’s my 30th birthday tomorrow (!) so I will probably have some people over. Talk about a busy summer haha ;). I also have to tell you that I found a forum online in which people are discussing how ugly my style and appearance are. I’m not getting sad by their words, but I don’t understand how people can be so mean. When I was younger I was a little bullied so I’m allergic to mean people who are mean just because they can. I think everybody should treat each other with respect because then you get respect back! Well well, I’m so glad that the mood here in my blog is better than ever and both me and Mike are so grateful for all of your nice comments about the wedding. Your are all so kind! Have a lovely day sweethearts!
Photo: Therez.se
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelique

    Hej Anna!
    Jag har verkligen börjat älska din blogg och nu satt jag och kikade lite i ditt arkiv när jag såg att du hade bloggat om ditt bröllop. Gud så vackert det såg ut att vara! 🙂 Jag älskar verkligen din stil och känsla för detaljer. Sedan läste jag detta inlägg och kände bara att jag ville kommentera då, jag förstår inte hur det kan finnas så elaka människor där ute och det som förundrar mig mest är när människor säger elaka saker om någon som bara sprider glädje vilket jag tycker att du gör, du verkar vara en så fin och gullig person och jag ville bara att du skulle veta det 🙂 kram på dig!

  2. Sosso

    Jag tycker din stil är cool, harmonisk och lugn! Väldigt söt och vacker 🙂
    Förstår inte vad dom menar med att din stil och du i största allmänhet är ful?
    Om man har bra självförtroende och tror på sig själv så blir sånna sidor/kommentarer/samtal etc ganska komiska i sina egna ögon, för man vet att inget av det de säger/skriver är sant. Det är bullshit på hög nivå i mina ögon iaf!
    Dendär bilden är helt underbar! Du och Micke är så söta!:)

    1. ANNAWII

      Vad rar du är!
      Ja de har ju all rätt att tycka att min stil och jag är fula men att skriva en massa skit (och hot) är inte okej. Tycker det är riktigt obehagligt att det finns så mkt hat hos vissa människor, men det är väl mest synd om dem som måste gå runt och känna hat mot andra i stället för kärlek.
      Stor kram finaste <3

  3. Jenny

    Men alltså, på riktigt? Vad är det för människor som lägger sin tid på sånt där. O varför diskutera? Man gillar ju olika saker, men det är aldrig ok att vara elak ändå.
    Stor kram Anna!

  4. Gabriella

    Blev så tagen av vad du skrev. Jag kan inte förstå att vissa människor lägger ner tid och energi på att få andra att må dåligt. Usch och fy! Riktigt lågt. Du fina, fantastiska människa, full av kreativitet och liv, hur lätt det än låter ta inte åt dig för det behöver du rakt inte! Kram

  5. Annelie

    Jättefina bilder! Grattis till bröllopet och födelsedagen 🙂 ville bara säga det och kommentera Anna som frågade om det inte är försent att skaffa barn när man är 30? Jag fick min dotter när jag var 34, så svaret är nej 30 är inte försent, det är en bra ålder 😀

    1. ANNAWII

      Tack fina du! Och ja, man kan ju bli gravid långt upp i åldern så det handlar nog om okunskap, eller att hon är väldigt ung, från hennes sida. När jag var 14-15 trodde jag att livet skulle vara hemskt efter 25 men det är ju typ vid 30 det börjar haha ;).
      Kram

  6. anna

    En fråga är du 30 år ? är inte lite för sent att skaffa barn om du är 30 år
    Graaaaaaaaaatiiiisssssssssss i förskott

  7. Pernilla

    Du har en helmysig blogg och är ju jättesöt! Har läst din blogg i några månader nu, är inte den bästa på att kommentera, men även om jag själv inte är så jätteboho, så finner jag stor inspiration här. Så fina detaljer! Skulle önska mer diy projekt, för du verkar ju vara jättepysslig och kreativ! Fler bilder rakt framifrån borde du ta, för du är ju som sagt jättesöt, men vi får bara se profil hela tiden! 😉 Dölj inte ditt fina ansikte! 🙂 Var själv lite retad förr och bästa grejen mot det är ju att stå på sig och säga "screw you, I’m beautiful just the way I am, inside and out!".
    Bröllopet såg helt sagolikt ut för övrigt, åååh vad jag längtar tills pojkvännen och jag gifter oss också, fått sådan inspiration <3 🙂
    Nu blev denna kommentar lite all over the place, men hoppas du får en bra dag idag i alla fall! Kram Pernilla

  8. Pernilla

    Jag älskar att gå in på din blogg varje dag. Du är en sån inspirationskälla! Och man blir att glad av att läsa dina inlägg. Du är grym!

  9. Anna E-S

    Grattis i förskott! Hoppas du får en fin 30 årig födelsedag tillsammans med din man, Cookie och familj! 🙂
    Kram

  10. lollo♥

    usch, sådana människor är så himla elaka och du förtjänar verkligen inte att få läsa sådana saker om dig själv. tycker din blogg är jättefin och inspirerade, precis som du! älskar att du har din egen bohemiska, härliga stil vilket gör din blogg så intressant. många kramar! ♥

    1. ANNAWII

      Vad kul att höra snälla du! Ingen förtjänar att bli nerklankad på och jag blir så arg när detta näthat sprider sig allt mer. Extra trist att det är främst kvinnor som blir hatade (av både män och kvinnor), det hjälper ju inte direkt till att skapa ett mer jämställt samhälle :/. Tur att de flesta är vettiga dock!
      Stor kram <3

  11. IdaHoo

    Nej, det är verkligen ALDRIG okej att bete sig så! Usch och fy för sånt. Du är otroligt fin både på insidan och utsidan 🙂 Och ni verkar ha haft en riktigt drömbröllop! :)) Stor kram till dig, du inspirerar iaf mig!

  12. Johanna

    Fann dig först på instagram och blev så fascinerad av din stil så jag var tvungen att börja följa dig på bloggen också. Måste bara säga att du är en stor inspiration och vacker på alla sätt å vis!

  13. Sandra Li

    Hej!
    Jag skulle vilja påstå att människor som håller på att trycka ner andra för att själva må bättre är bara avundsjuka på allt som de inte har. Människor som måste sitta i grupp och trycka ner andra är svaga människor som inte har tillräckligt mycket självförtroende så de måste slå sig i hopp för att känna sig starkare… Så om jag var du skulle jag ta det som en komplimang då det enbart är avundsjuka människor som beter sig på det här sättet…
    Jag tycker i alla fall att du är grym samt har en stil som jag önskar att jag skulle kunna bära upp!
    Ha det bäst och grattis i förskott!
    /SandraLi

  14. emmi

    Så vackert fotografi av er, grattis ännu en gång!
    Tänk positivt och slösa ingen energi på människorna som är elaka över internet och uppenbarligen inte har något bättre för sig än att kränka andra. De mår förmodligen inte så himla bra i sig själva och tyvärr är det med elaka kommentarer en stor del av bloggvärlden, har märkt det allt mer på senaste. Det är jättetråkigt!
    Njut av sommaren, av din fina man och grattis i förskott! Kramar

  15. Anna

    Så himla fina bilder på dig från bröllopet, såg helt magiskt ut!
    Strunta i dom där människorna, de är bara bittra för att de har ett tråkigt liv :p Eller ja, man har inte mycket till liv om man gör ett "forum" om en människas stil (i negativ fattning).

  16. Jonna

    Det är så sorgligt att mobbning och elakheter ska kunna existera bland vuxna människor! Hoppas du inte tar åt dig för du är så fin och har en sjukt inspirerande stil!

    1. ANNAWII

      Ja jag förstår inte riktigt att sånt sitter kvar hos vissa även i vuxen ålder men de kanske inte mår jättebra själva. Oftast finns det ju en anledning bakom men det känns trist att det fortfarande finns sånt hat på nätet.
      Stor kram till dig <3

  17. CharlottaSofia -Diy, fashion, design & me

    Vilket underbart kort.Grattis till er!
    Appropå sidan du hittade: Ibland blir jag så förbryllad över hur människor är funtade? Alltså, vem väljer att på sin lediga tid gå ut på internet och spy ned en annan människa? Det är ju helt bisarrt! Det är kanske lite slitet uttryck men jag tror på riktigt att såna människor är rätt olyckliga och att de avundas dej. Man lägger ju inte tid på någon som man tycker är helt osignifikant.

    1. ANNAWII

      Tack rara!
      Jag håller helt och hållet med dig! Den tid jag sitter på nätet kikar jag på sidor jag blir glad och inspirerad av, inte på sånt som jag stör mig på. Vad får man ut av det? Jag ha rju svårt att tro att någon avundas mig men helt bra kan man ju itne må om man har ett sånt stort behov av att klanka ner på andra, en människa som är glad och lycklig gör oftast inte sånt!
      Kram vännen

  18. Julia

    Fy vad lågt!! Usch! Vilka människor det finns! Ta inte åt dig men sånt tråkigt tidsfördriv de människorna måste ha! Kram <3

    1. ANNAWII

      Ja det finns verkligen riktigt elaka människor där ute men jag är glad att jag slipper sånt här för ni är ju helt enkelt bäst! Stor kram

  19. Geraldyne

    Your style is very different to mine but I think is wonderful and you are a beautiful woman. Let them talk, from my point of view is envy or just they have nothing to do. For me the fact that your style is different to mine is something I admire and opens my vision. I follow you because you inspire me 🙂
    BTW Lovely pic. Congrats!

  20. Citrin

    Wtf? Låter ju helknäppt. Är ju inte som om du tvingar dem att titta in på din blogg… Suck folk är bara rent elaka ibland. 🙁 Det suger, men jag tror det bästa är att bara låta det sväva förbi en och sedan fokusera på det fina och bra runtom istället. Såna idioter förtjänar ingen uppmärksamhet.