Annawii

TIME FOR QUESTIONS

Nu var det ett tag sedan jag hade en frågestund här i bloggen så jag tycker vi kör en i dag! Som vanligt får ni ställa vilka frågor ni vill och sedan sammanställer jag alla frågor och svar i ett inlägg. Tänk dock på att jag vill ha lite privatliv så är frågorna för privata kan det hända att jag inte svarar men än så länge har jag bara fått roliga och intressant frågor så ni kan ju det där!
Så, vad vill ni veta kära vänner?
/Now it was a while ago since I had a Q/A session so let’s have one today! You can ask how many questions you want and I will answer all of them in a special blog post later this week. Just remember that I want some privacy so if the question is too personal I may not be able to answer it but I will try! So, what do you want to know babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Vad andvänder du för schampo till håret ? Hur ofta målar du naglarna ? Hur gör du för att inte pilla bort nagerllacket ?

  2. Anna

    Vem är din främsta förebild i livet?
    Känner du dig helt frisk från ätstörningarna eller ägnar du mycket tid till att tänka på vad du äter och väger osv. Vad gör du om du hamnar i svackor/faller tillbaka? Jag har läst din blogg ett tag och blir orolig då jag ser att du blir smalare för varje gång. Jag vet vilket helvete det är så jag frågar i all välmening. Jag undrar också just för att jag själv inte vet hur man ska hantera svackorna när man faller tillbaka. I perioder mår jag bättre men sen är det så lätt att falla tillbaka när det skrivs så mycket om hälsa, vikt och utseende i media. Hur gör du för att inte påverkas för mycket av allt sånt?
    Jag önskar verkligen att jag själv kunde det och är det någon som har tips på hur man är kvar i bloggvärlden utan att bli alltför påverkad så skulle jag verkligen uppskatta sånna tips.

  3. therese

    Jag är verkligen en fattig student, men vill endå satsa på några nya fräscha sommarplagg.. Jag lever just nu på 1000kr/månaden, vilket ska räcka till det mesta..
    Så har du några tips på snygga, billiga sommarplagg som kommer funka hela sommaren? 🙂

  4. Gina

    Hej, är också Ume-bo och har länge funderat på hur du gör med kläder på vintern när det är kallt?! Vissa dagar har det varit iskallt och jag har dragit på mig byxor och täckbyxor men då har du kjol :p tänker du: är man fin får man lida pin, eller har du också täckbyxor eller åker buss t.ex? :p konstig fråga kanske men jag har funderat på det mer än en gång. 🙂
    Kram

  5. Erika

    Hej! Jag undrar hur/när du fick upp ögonen för din boho-stil? Eller har du alltid gillat den stilen? Om inte, kan du inte visa en bild på dig innan och vad du klädde dig i då!? 🙂 KRAM

  6. Ida

    Kan du inte berätta lite mer om bröllopet och planeringen osv? Älskar sånt och du har såå bra smak så är så nyfiken!!

  7. Lotta

    Hej Anna! Eftersom jag själv går i de tankarna nu, så jag undrar om/när du och Micke ska försöka skaffa barn? Jag tror att ni hade passat så bra som föräldrar.

  8. Julia

    Din fysik kurs, var det frivilligt eller ingår det i din utbildning? Varför vill du läsa den om den inte ingår? Vad är det du studerar till?
    Tidsinställer du ofta dina inlägg? Du uppdaterar alltid så flitigt. Vad ska du göra på semestern? Kram