Annawii

HOW TO MATCH THE TOP AND SHORTS SET

Fringe clutch- Ninewest.com, shorts & top- Chicwish.com, hat- Topshop.com, boots- Isabel Marant/Net-a-porter.com
Jag kan inte riktigt släppa det fina shorts-settet jag bloggade om för ett tag sedna och så här had ejag gärna matchat det om det var mitt! Det skulle passa ypperligt till en bohemisk outfit med ett par enkla boots, en snygg fransclutch plus en hatt och ett gäng smycken. Det blir härligt bohochict och passar perfekt för sköna sommardagar!
Vad tycks, gillar ni stilen?
/I fell in love with the shorts set I blogged about for a couple of weeks ago and this is how I would match it if it was mine! It would look so good with a pair of simple boots, a fringe clutch plus a hat and a couple of gold jewelry. It is very boho chic and fits perfect for summer! Do you like the style babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kari FM

    Så fine ting. Jeg har så lyst å begynneå gå mer med hatt og har kjøpt meg et par hatter, men dessverre bruker jeg de veldig lite. Jeg synes det er så fint, men jeg tror grunnen til at jeg ikke bruker de mer er at jeg ikke vil vekke for mye oppmerksomhet. Spesielt på jobben. Jeg jobber i administrasjonen i et industrifirma. Ellers har jeg 3 barn og er ikke så mye ute og flyr. har du et tips til hvordan jeg kan bruke hatt mer. Når du går med hatt sitter du med den på inne også. feks på cafe eller på skolen?

    1. ANNAWII

      Hej finis! Jag förstår hur du känner dig för man sticker verkligen ut så jag brukar välja mina tillfällen. I skolan har jag nästan aldrig hatt utan jag har det när jag är ledig och t.ex. ska gå på stan eller när jag är i en storstad för där kommer man undan med mer :). Kram rara