Annawii

SPELL WANTIES

Fringe bag, fringe kimono and maxi skirt from Spell/Kyssjohanna.se
Jag älskar verkligen märket Spell och i vår står dessa tre saker högt upp på önskelistan! Den vita fransväskan med alla detaljer är helt perfekt och likaså kimonon och den mönstrade maxikjolen. De är alla helt perfekta men måste jag välja en favorit blir det kimonon för den skulle passa till nästan allt i min garderob och hade den varit lite billigare hade jag slagit till!
Gillar ni Spell raringar?
/I love the brand Spell and I wouldn’t mind having these items in my wardrobe this spring! The white fringe bag is amazing and so are the kimono plus the patterned maxi skirt. They are all perfect but my favorite is the kimono and if it would have been a little cheaper I would have bought it immediately! Do you like Spell?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bella

    Älskar Spell…Men guud så fin klänningen på bild 1 är, undrans vad man kan hitta den? någon som vet?

  2. Anna ▲

    Spell är verkligen en av storfavoriterna här med! Jag har redan den där väskan fast i tan, skulle vilja ha kjolen till höger samt maxikjolen och playsuiten i persikofärg med tribalmönster, de är så gaaalet fina!

    1. ANNAWII

      Ja jag älskar Spell! Har en mintfärgad väska därifrån men skulle så gärna vilja ha en vit också! Önskar min shoppingbudget var lite större hihi 😉