Annawii

SPRING LIST

DIN VÅRSTIL I EN MENINGRomantisk bohemisk med en touch av 50-, 60- och 70-talen i en salig mix! Det låter kanske som en salig mix men det är bohemstilen som utgör basen och sedan mixar jag in element från de olika åren som jag tycker passar in.
VAD INSPIRERAS DU AV I VÅRI vår inspireras jag som vanligt av lite allt möjligt som väder, mitt humör, färger, olika former, 50-, 60- och 70-talen, filmer och serier, Mulberrys vårkollektion (se ovan), naturen, människor m.m. Det är med andra ord en salig mix och det är oftast inte andra människor som ger mig inspiration utan snarare detaljer ur mitt eget liv! (Bildkälla 1, 2, 3)
STILFÖREBILDERTrots att den mesta av min inspriation kommer från andra håll än modevärlden finns det så klart ett par personer som ger mig lite extra inspiration och mod att fortsätta köra på min egna stil. De personerna är bland annat Chiara Ferragni, Kristina Bazan, Rachel Zoe, rollfiguren ”Lemon Breeland och Shea-Marie. De kör på sina egna stilar i vått och torrt och det inspirerar och peppar mig att fortsätta vara mig själv och inte följa trender! (Bildkälla)
VAD TROR DU PÅ INFÖR VÅRENJag tror på mycket ljusa färger som nude, puderrosa och pasteller (lite ljusare toner än förra våren), bohemiska inslag som fransar och aztecmönster, 50-tal, uttänkta siluetter och vitt mixat med färgklickar i blått, havsgrönt, rött och korall! Det känns verkligen som en vår för mig och jag längtar innerligt efter att få ”damma av” alla mina fina vårkläder.
DET BÄSTA BASPLAGGET I VÅRJag måste nog säga en riktigt snygg tweedkavaj för de är så chica och passar till de flesta stilar! Själv kommer jag att köra på lite ljusare varianter i vår men en tweedkavaj är alltid en tweedkavaj och de är lika fina ljusa som mörka, tighta som lösa, mönstrade som enfärgade hihi ;).
FÄRGER I VÅRSom jag nämnde tidigare tror jag mycket på vitt och ljusa toner men även rött/korall, bubbelgumsrosa, havsgrönt och koboltblått. Finast blir det om man matchar en riktigt stark färg med krispigt vitt och det kommer jag att göra en hel del så fort vårsolen tittar fram!
EN IDEAL OUTFIT I VÅRI vår kommer jag att satsa mycket på ljusa, bohemiska outfits med snygga detaljer som fransar, batikmönster och mönsterstickat. Det känns som en bra basstil och när det blir lite varmare kan man byta ut jeansen mot jeansshorts och tröjan mot en virkad poncho. Supersnyggt!
SKOR I VÅRJag tror starkt på höga klackar i ljusa färger men även på Isabel Marant-inspirerade boots, fransstövlar och självklart snygga sandaler när det blivit lite varmare. Själv kör jag på allt men det som kommer att sitta på mina fötter flest timmar är helt klart ett par tanfärgade boots då det är både snygg och skönt!
VÄSKA I VÅRI vår kommer jag att köra på en salig blandning av väskor beroendes på vad jag ska göra. Till vardags blir det vintageinspirerade ryggsäckar samt fransväskor och till fest dekorerade clutchar. Mest av allt ser jag fram emot att få glida runt i ett par slitna ejansshort, en virkad top, tanfärgade boots och en stor ryggsäck på ryggen. Så enkelt men ack så fint!
DITT SENASTE INKÖP INFÖR VÅRENJag är ju lite som jag är och jag inhandlar ungefär 80-90 % av min sommargarderob i januari-mars så det har redan blivit några inköp. Det senaste jag köpt är en superfin batikmönstrad clutch och den kommer jag att överanvända i vår då den är så vacker!
TRE SAKER PÅ ÖNSKELISTAN INFÖR VÅRENI vår vill jag verkligen ha ett par nudefärgade lösa byxor,  bikini från Maaji då deras bikinis är helt fantastiska plus en ”dip dye”-färgad maxikjol. Sedan skulle jag inte tacka nej till en äkta YSL-ring men det får nog bli en annan sommar ;).
Hur ser er lista ut raringar, posta gärna länken i en kommentar här så kan jag kika på era!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida-My

    Åh vad fin du är! Gillar verkligen allt i det här inlägget också. Drömmigt. Jag håller på med ridsport och det är verkligen en jätteintressant sport stilmässigt. Såklart inte därför jag håller på, men i alla fall. Puss och kram!