Annawii

THURSDAY MORNING

God morgon sötnosar! Filmningen igår gick bra men jisses så trött, slut och less jag var på vädret när jag gick hem från skolan. Huvvaligen! Även om det inte syns utanpå mig (jag tror jag ger sken av att vara glad även när jag är arg haha) kan jag verkligen vara så less vissa dagar men som tur är vänder det rätt fort och i dag är jag på ett betydligt bättre humör. Skönt! Planerna för dagen är att hänga med älskade Micke och vi ska fota lite, äta lunch ute (gissar på indiskt eller thailändskt), träna och ha seriemaraton i kväll. Mysigt! Vad ska ni göra i dag raringar?
Ha en fin torsdag och kom i håg att ni är bäst!
/Good morning babes! Yesterdays filming went fine but when I went home from school I was so tired and a little angry at the bad weather. Some days I can be on a really bad mood even if I don’t show it, but I get happy pretty quick and I feel so much better today. Nice! My plans for today is to be with Mike and we are going to take some photos in our studio, eat lunch at a restaurant, work out together and of course watch ”Game of thrones” tonight. Cosy! What are you doing today sweethearts?
Army jacket | Spike bracelet
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Jag är ganska less på vintern jag med 🙂 Fast den kan va rätt trevlig när det inte är snöstorm,blåser eller är jättekallt. Men sommar vore inte fel nu, iallafall vår! Idag så sitter jag och pluggar, dock har jag ont i huvet så får se hur mycket jag orkar med 🙂 Ha en bra dag!