Annawii

ARMY DETAIL’S

Här är ett par detaljbilder från en outfit jag bar i helgen och jag gillar den skarpt! Jackan är så snygg och jag gillar matchningen med den söta spetsklänningen, den tuffa clutchen och alla smycken. Det känns som en perfekt mix mellan ”sött och salt” oh jag kommer garanterat att bära denna outfit ofta till boots och bara ben i vår!
Vad tycks, gillar ni detaljerna?
/Here is a couple of detail photos from an outfit I wore last weekend and I really like it! The jacket is amazing and I like how I matched it with a cute lace dress, a tough clutch plus all the jewelry. It feels like a perfect mix of ”Sweet and salt” and I will wear it a lot next spring with bare legs and boots! Do you like the detail’s babes? 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M.

    Tack för ditt svar. Det är nämligen så att jag undrar vem man ska höra av sig till ifall man vill vara en del av "stil-bloggarna". Vad som krävs för att vara med, med mera. Jag skulle vara otroligt tacksam för ditt svar.
    Ps. Tack för all inspo. ♥

  2. M.

    Hej!
    Jag tycker att du har en väldigt fin blogg och gillar den! Jag tänkte bara fråga hur du hamnade bland "stil-bloggarna" på blogg.se
    Fick du någon förfrågan om du ville vara med eller sökte du någonstans? Jag skulle vara otroligt tacksam för svar.
    Kram, ♥

    1. ANNAWII

      Hej! Tack rara!
      Jag, Colorelle och Therez blev tillfrågade ett halvår innan de startade Stil om vi ville vara med så vi var med och hjälpte till att starta det kan man säga :).
      Kram

    1. ANNAWII

      Japps! Jag köpte den dock förra våren men den kanske finns kvar eller i en uppdaterad version. Hur som helst är det världens bästa "bas"-klänningen då den passar till typ allt :D. Kram

  3. Steffie

    Vart har du köpt klänningen och dina armband? Tycker om dom väldigt mycket. Och tycker det är svårt att hitta fina smycken när jag väl vill köpa det, men dom var riktigt snygga!
    Älskar din stil och tycker du är inspirerande!