Annawii

MIN STORA DAG – QUILTED BAGS AND DIY KEY-RING

Så var det dags för min allra sista auktion i samarbetet med ”Min stora dag” (alla pengar går till välgörenhet) och denna gång kan ni buda på denna quiltade ryggsäck och mobilväska plus en nyckelring jag designat själv. Både ryggsäcken och mobilväskan är fantastiskt fina och jag gillar verkligen Chanel-vibbarna som gör att de känns härligt lyxiga! Det är en av mina personliga favoritauktioner i detta projekt och hade jag inte redan haft siktet inställt på Rebecca Minkoff-väskan hade jag varit med i budgivningen på denna!
Här hittar ni auktionen och här är resten av auktionerna!
/Now it’s time for my last auction in my collaboration with ”Min stora dag” (all the money goes to charity) and this time you can bid on this quilted backpack and Iphone bag plus a keychain I have designed. The backpack and the Iphone bag are both beautiful and I really like the Chanel feeling which makes them look luxurious! It is one of my personal favorite auctions in this project, and if I didn’t already had my eyes on the Rebecca Minkoff bag, I would bid on this immediately! Here is the auction and you can find all of the auctions here!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna Lawide

    Ahmeeen detta är ju helt underbart! Inte bara konsumtion konsumtion utan en tanke på att folk som har det svårt faktiskt påverkas av det, skönt att se att någon av alla dessa modebloggare som har en röst i denna värld faktiskt koppla ihop mode med något som kan göra gott och inte bara uppmuntrar till vår obssesion av att ha "det senaste".
    Skit bra!
    Mer sådant här behövs!

    1. ANNAWII

      Vad kul att du tycker det! Jag konsumerar själv en hel del kläder men börjar tycka att det är betydligt roligare med återanvändning och att göra om saker. Sedan tycker jag att det är fantastiskt kul att kombinera shopping med välgörenhet för om man ändå ska shoppa kan man ju faktiskt välja att göra det någonstans där pengarna gör nytta!
      Kram