Annawii

GIVE AWAY – JAGUAR NECKLACE

I morgon är det julafton och det tycker jag att vi firar med en härlig give away! Denna gång kan en av er vinna ett superfint jaguarhalsband liknande det jag bär här fast med en annan typ av kedja. Det är ett superfint halsband som passar perfekt när man vill piffa upp en enkel outfit och jag hopaps ni gillar det!
För att vara med och tävla ska du:
♥ Lämna en kommentar till detta inlägg med din e-postadress och du får gärna gilla min Fabcebooksida där jag ofta har små give aways (länk)
Vinnaren blev Fashion gossip, grattis!!
Tävlingen avslutas på söndag den 30/12-12 klockan 23.50
English version
Let’s celebrate christmaswith a lovely give away today! One of you can win this amazing jaguar necklace that looks like the one I wear here but with a different chain. All you have to do to take part of this give away is:
♥ Leave a comment to this blog post with your e-mail adress and if youwant to, you can like my Facebook page where I often hold small give aways (link)
The winner is Fashion gossip, congratulations!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fredrica

    Hej, jag skulle älska att vinna detta halsband, jag är helt såld på smycken och speciellt såna som är annorlunda och sticker ut lite som detta leopard halsband:) och jag har redan gillat din facebooksida:)

  2. julia

    Ouuuf! Jag såg detta halsband när jag var i Indien i Goa.. Jääävligt fint om ja får säga det!! Vill ha!… Tack För en skitbra blogg… Mvh: Julia

  3. Anna Jansson

    Åh.. skulle bli superglad om jag vann det fina halsbandet. Tycker din stil är väldigt fin och framför allt skulle jag veta hur du fixar ditt hår. Så snyggt med våglockarna!

  4. Florinda

    Awesome necklace! Enter me please! 🙂
    FB: Florinda Fraccalvieri
    e-mail: floryfrancy(at)inwind(dot)it
    Finger crossed! 😉