Annawii

WHITE SWAN IN BLACK AND WHITE

Här är tre bilder som Micke tog på mig inför Attitude-festen jag var på i Stockholm som jag helt glömt bort att visa er. Vi lekte loss i studion med svartvitt för en gångs skull och jag tycker att dessa foton blev riktigt fina! Jag gillar särskilt den mittersta bilden efterosm jag är gladast där men även de andra två eftersom de inte så typiska för mig (jag ler ju oftast). Det blir verkligen en speciell känsla med svartvita foton och privat fotar jag nästan uteslutande svartvitt just nu och om ni vill se fler av mina bilder kan jag slänga ut dem även här i bloggen!
Hoppas ni gillar dessa sötnosar!
/Here are a couple of photos of me which Mike took of me before the Attitude party I went on in Stockholm. I really like that they are in black and white because it gives a special feeling and I actually almost always take photos in black in white when I take private photos. I hope you like these photos sweethearts!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenya

    du gå från klarhet till klarhet, gillar att du testar nya fotostilar.
    ps. fan jag kunde inte låta bli: klisterlappen på skosulan sötis!, förlåt förlåt förlåt 😉

    1. ANNAWII

      Gulle du! Det är så roligt att fota/modella i svartvitt, man kan leka lite mer och jag känner mig mycket finare på svartvita foton.
      hihi sorry, my mistake 😉