Annawii

I ♥ MY HAIR

Igår var jag som sagt och satte in extensions på Rapunzel (gåva via samarbete) och jag är så nöjd med resultatet! Jessica, min frisör, satte in en mix av blonda slingor (Europeiskt, #18 & #18/60 ) som smälter in perfekt med mitt egna hår och de ger även lite värme till mitt kalla överhår vilket jag tycker är fint på vintern. Jag bad även Jessica om en gardinlugg á la Sienna Miller och hon lyckades ypperligt med den! Den känns lite sådär lagom bohemiskt busig och jag tycker den lyfter fram mina ögon och ansiktsdrag bättre än hellångt fram. Härligt!
Vad tycks om resultatet sötnosar – hiss eller diss?
/Yesterday I visited Rapunzel and got to try their hair extensions (gift) and I’m so pleased with the result! Jessica, my hairdresser, put in a mix of blonde nail hair extensions (European, #18 & #18/60) which blend in perfect with my hair. I also asked Jessica to cut a bang á la Sienna Miller and she managed to get it just as I wanted it! It feels a little bohemian and frames my face better than just long hair closest to my face. Lovely! What do you think of the result babes – hot or not?
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Testa då arganolja (INTE MOrocan oil som är ett varumärke med massa olika ingredienser). Den är lätt och inte oljig. I prinicp luktfri och ger en lyster till håret. (jag har den i ansiktet också när jag går osminkad till jobbet för att den gör huden så len och mjuk utan att se oljig ut + att det blir en helt underbar lyster.
    Finns många olika märken med se till att det är 100 % argan olja och inget annat.

    1. ANNAWII

      Åh! Ska kolla upp! Till ansiktet har jag en magisk ekologisk olja som jag inte kan vara utan. Den skyddar verkligen huden och gör den strålande.). Kram

  2. Anna

    Vad bra att du tog det på rätt sätt för det var som sagt absolut ingen kritik mot dig utan mot skönhetsindustrin.
    Jag är så himla trött på att alla hela tiden ska förbättras. Jag hade förstått om Rapunzel hade gett erbjudandet till någon med kort slitet tunnt hår som alltid drömt om ett långt hårsvall men´men, de lever ju på att vi hela tiden ska hitta områden att förbättra oss. Även om vi har långa ögonfransar ska vi önska oss ännu längre, fin hudfärg ska vi ändå jämna till en liten liten prick….suck!
    I alla fall, om ditt hår är slitet så har jag två bra tips. Kost är ju jätteviktigt för det nya hår som växer ut men som du säkert vet så har det ingen påverkan på det hår som du redan har. Det finns två oljor som är jättebra för slitet hår.
    1. Arganolja. Det är INTE det samma som Morocan oil. Morocan oil är ett varumärke och deras produkter har endast en liten andel argan olja. Du kan köpa ren argan olja på näter finns flera företag som säljer kallpressad argan olja. Sätt i några droppar i håret och kamma sedan igenom det. Håret blir glansigt och lent.
    2. Kallpressad kokosolja. Finns i vanliga livsmedelsaffärer som Hemköp och Maxi. Det är INTE kokosfett utan kallpressad olja som står på hyllan bland oljor. Den är fast form när man köper den men om man värmer lite i micron så blir den flytande. Den oljan kan du använda INNNAN du ska tvätta håret. Oljan har ett värdefullt protein som bygger upp hårstrå som har nerslitet protein. Oljan är en av de få oljor som har förmåga att tränga ända in i den inersta kärnan av hårtstråt. Sätt i i håret någon timma innan tvätt och tvätta sedan som vanligt. Du kommer att se en stor skillnad redan efter några gånger.
    Annars, försök att använda så få produkter som möjligt, spray, mousse, etc torkar ut håret mycket. Silicon lägger sig som en film på håret och hindrar fukt att komma in och gör håret torrt i längden.
    Hoppas du får tillbaka ditt gamla hår igen och kom ihåg, du är vacker nog som du är, låt ingen få säga något annat:-)
    Lycka till!

    1. ANNAWII

      Jag förstår precis vad du menar med att man hela tiden ska förbättra sig men just Rapunzel har väldigt vänliga mot mig. Ingen av dem tycker ju egentligen att jag behöver löshår (har fått så mkt beröm för mitt hår av dem) men för mig är just håret viktigt eftersom jag alltid haft långt hår. I övrigt är jag inte alls särskilt brydd och skulle aldrig i mitt liv göra ett skönhetsingrepp.
      Superbra tips! Jag hsr dock så himla svårt för oljor eftersom det gör mitt hår ännu svårare att jobba med. Jag har typiskt skandinaviskt hår med jättemånga tunna, fina hårstrån som bara lägger sig och använder jag oljor blir det ännu mjukare. Men dessa oljor kanske funkar ändå?
      Dock tror jag allra mest på kost och hälsa för att stressa så att man glömmer bort ord, går på högvarv 24/7 i ett år och tappar vikt trots att man redan är smal är aldrig bra. Mitt hår har alltid varit en spegel av hur min kropp mår så jag hoppas jag kan få ordning på livet, inte bara för hårets skull utan mest för mitt eget välmående så klart!
      Kram

  3. Anna

    Vill först säga att jag tycker du är jättesöt och fin på dina bilder.
    Men vad jag vill säga är att jag tycker det är tråkigt att någon med så långt, fint och glansigt hår ska trots det uppmuntras av rapunzel att fylla ut det. Jag menar, du har ett fantastiskt hår som många tycker är jättefint, ändå tycker rapunzel det behövs utfyllnad för att bli riktigt fin. Jag tycker det är oförskämt. Jag förstår att det var helt frivilligt och att de inte tvingat dig på något sätt men jag tycker ändå det var oförskämt att erbjuda dig. Du behövde ju varken längd eller tjockhet.
    Det bygger också på känslan av att ingen är snygg nog. För om inte det håret som du har (vad jag har sett på bilder) är snyggt nog utan behöver utfyllnad då vet jag inte vad snyggt hår är.
    Missförstå mig inte, det är inte kritik mot dig utan mot Rapunzel och förbättringshysterin "flawless" att den vackraste personen ska uppmuntras till att hitta något litet som inte är helt perfekt så att företaget kan få tjäna lite mer pengar på att sälja (i det här fallet löshår till någon som redan har ett fantastiskt hår).

  4. gemma

    I really like your hair!
    Check out my blog where I already posted my second issue of my magazine!
    Blog:www.gemmamonclus.blogspot.com
    Love,Gemma

    1. ANNAWII

      Tack babe! Jag är verkligen positivt överaskad och supernöjd! Kan rekommendera detta till dem som känner att de skulle vilja få mer volym i sitt hår för det blir superfint! kram

  5. Vanja

    Men har du inte "alltid" haft långt hår, är det extensions du brukat använda innan oxå? Det ser fint o naturligt ut iaf, är det keratin eller microringar?