Annawii

VICTORIA’S SECRET SHOPPING PART I

Det blev som sagt lite Victoria’s secret-shopping i London (mest presenter) och mitt första köp var denna nudefärgade bh med rosa rosett framtill. Det är kanske inte världens roligaste bh men det känns som en perfekt bh för mig som vill kunna bära den under allt plus att jag gillar den rosa rosetten och spetsdetaljerna. De detaljerna gör den lite roligare än mina andra hudfärgade bh:ar och så sitter den helt perfekt vilket inte är så vanligt då jag är så liten upptill. Härligt!
Vad tycks finisar – hiss eller diss?
/I did some Victoria’s secret shopping in London and here is the first thing I bought – a nude colored bra with a pink bow. It isn’t the most creative bra, but it fits under most of my tops and I really like the bow plus the lace details. I also like that the fit is perfect and it is my new favorite bra! What do you think babes – hot or not?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ANNAWII

      Tack Lena! och ja, jag är kanske tråkig men eftersom jag har så många tunna, ljusa toppar är just denna typ av bh:ar mest användbar och lägger jag ut 300:- (jisses så dyra de är haha 😉 måste den gå att använda till mycket!
      Kram