Annawii

THE HOTEL



I London bodde vi som sagt var på hotellet ”Abba Queen’s gate” och det var riktigt bra! Det låg i vackra Kensington med gångavstånd till Harrods och det var inte alls långt till tunnelbanan så det gick lätt att ta sig runt i London. Jag tror alla vi tjejer förälskade oss i den vackra fasaden på hotellet och insidan var minst lika fin med ljus och fräsch inredning, snygga rum, sköna sängar och en minst sagt underbar frukost! Tyvärr fotade vi inte den men det bjöds på allt i från färsk frukt och bröd till olika yoghurts, gröt, varm frukostmat och ett flertal lyxiga efterrätter. Jag har nog aldrig sett så många vackra efterrätter på något hotell jag bott på så den får toppbetyg av mig! Det enda negativa med hotellet var att internet var rätt dyrt (£10/dygn) men hellre det än ett ofräscht rum eller dåligt läge hihi ;). Jag är faktiskt så pass nöjd med hotellet att jag troligtvis kommer att boka det när jag och Micke åker till London i framtiden för det var perfekt för en romantisk weekend då området är fint och hotellet är i toppklass!
Tipsa gärna om fler bra London-hotell för jag är nog inte den enda som har planer på att åka tillbaka!
/We stayed at the hotel ”Abba Queen’s gate” in London and I can strongly recommend it! It was located in beautiful Kensington and we had a subway station just around the corner and a ten minute walk to Harrods. Lovely! Besides the location, I also loved the design at the hotel plus the comfortable beds and the delicious breakfast. The only thing I didn’t like were the expensive internet (£10 a day), but I rather have bad internet than a bad room or location hihi ;). Overall I loved the hotel, and I think I will book it if I go to London with Mike because it was perfect for a romantic weekend! Do you know any good hotels in london sweethearts?
Thanks to Destly.com for sponsoring us with the hotel
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Felicia

    Okej Anna efter denna recensionen hoppas jag att du förstår att du måste göra en London-Guide! Butiker, gärna utanför Oxford Street, tips på köpcentrum?

    1. ANNAWII

      Gulle du! Jag är inte alls så mkt för Oxford street utan föredrar t.ex. Primark och TK maxx i Hammersmith (så mkt lugnare än oxford street), Camden market, Westfield i Stratford och så tyckte jag att gatan där Harrods ligger var supermysig om än väldigt dyr. Sedan tycker jag även att Shoreditch, där vi var ute en kväll sist vi var där, har ett riktigt coolt uteliv. Nästa gång vill jag även hinna med marknaden i Portobello för jag tror den skulle falla mig i smaken :).
      För min del är alltså inte oxford street så kul, tycker det är precis som vilken annan huvudshoppinggata som helst i vilken stad som helst och det tilltalar mig inte. Det är rätt opersonligt och vill man känna av mer av London kan man åka till andra ställen för det finns ju ett gäng olika centrum i denna underbara stad!
      Kram

  2. Malin

    Jag bodde på The Cumberland när jag var i London. De ligger precis i kanten vid oxford street, man kan se till hyde park och tunnelbanestationen Marble Arch låg 100m bort. Vi trivdes bra där, det var verkligen det perfekta läget! 🙂