Annawii

PREPARING FOR LONDON


Hej finisar! Just nu sitter jag och försöker samla energi till att packa inför London men det går lite sådär. Smycken och skönhetsprodukter var ju lätt men det är betydligt svårare att välja ut skor, väskor, jackor och klänningar. Vad kommer jag att vilja ha på mig?! Jag får nog ta mig en ordentlig funderare på vägen till Posten för det damp ned några avier så kanske någon av sakerna som kommer kan ”rädda” packningen, let’s hope so hihi ;).
Har ni några bra packtips åt mig (inte hur man rymmer mer för jag är expert på att rymma mycket på liten yta)?
/Hi babes! At the moment I’m trying to figure out what i should pack for London and it is so hard! Jewelry and beauty products was easy but I’m having serious problems with the clothes, bags and shoes. I think I will have to make a list in my mind when I go out for a walk and hopefully I can start packing when I come home! Do you have any good packing tip for me babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. paulina

    det bästa tipste jag kan ge är väl att du ska köra på mycket basicplagg som funkar i många olika kombinationer, för då behöver du inte ta med dig allt för mycket kläder. tänk dock även höst när det gäller val av plagg. gärna någon stickad tröja eller jacka 🙂

  2. lisa

    Ja du Anna du är duktig att få med det mesta du behöver ,ha nu så roligt på resan och många upplevelser så ses vi snart i Umeå.Kramar svärmor.

  3. Malin

    En sak som jag brukar tänka på att de större sakerna (såsom skor och jacka) ska passa till alla kläder och detaljer, på det sättet slipper man ta med sig flera om det bara är en weekend! 🙂