Annawii

THE PERFECT LACE SKIRT


I dag mötte jag upp ett gäng fina tjejer på stan för en fika och lite shopping och på Veromoda hittade jag denna fantastiskt fina spetskjol. Egentligen hade jag inte tänkt att shoppa alls utan bara vara smakråd åt Hanna men efter att ha provat den kunde jag inte låta bli att slå till då den var helt perfekt! Modellen var väldigt smickrande på mig och jag gillar att den är kritvit (blir fin till brunbrända ben och min neongula Cambridgeväska i sommar) samt scallop-kanten nedtill. Nu får jag dock hejda mig med korta kjolar ett tag för jag har en ganska stor samling som måste hinna bli använda!

Vad tycks?

/I bought this super cute lace skirt at Veromoda today and I really love it! The model fits my body perfect and I really like the crispy white color plus the scallop hem. Now I have to stop shopping short skirts because I have so many already that I don’t need more of them haha ;). Do you like it?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnéa

    Åh, spets är ju så himla fint!
    Jag virkar just nu spets halsband och kragar som jag säljer bara för att jag inte kan låta bli att göra dem, det är ju så vackert!