Annawii

YELLOW, PINK AND MINT


Gul, rosa och mintgrön tröja- Jades24.com

Jag älskar verkligen pastellfärgade överdelar just nu och här är tre stycken jag inte skulle tacka nej till i vår! Den enkla stickade modellen är superfin och jag gillar verkligen alla tre färgerna. Det är nästan omöjligt att välja ut en favorit då alla skulle passa min stil men om jag måste blir det den rosa i mitten. Jag tycker nämligen att det är supersvårt att hitta ”rätt” rosa nyans då de oftast är mörkare rosa eller skära men denna är helt perfekt i mina ögon. Den skulle passa till allt i från färgglada jeans till slitna jeansshorts i sommar och jag hoppas jag kan hitta en budgetvariant för denna är lite vär dyr för min smak (€249).

Vilken färg väljer du?

/I love pastel colored sweaters and I really like these three from True religion. The simple knitted model looks so comfy and I especially like the pink one in the middle. I think it is so hard to find the ”right” pink shade because they are often too dark or too light but this one are totally perfect! I hope I can find a budget version because I would love to wear it with everything from colored skinny jeans to denim shorts summer time! Which color do you prefer?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII ♥

    SVAR Vad kul att ni också gillade dem finisar! Kram

    ANSWER Glad you liked them sweethearts!!

    Ingrid Jag skulle köra på en separat blogg för det om jag var du så att det inte "stör" den vanliga :). Kram

    Filippa Ja jag har sett dem och de är superfina!! Kram

    Ida Ja de är också superfina!!

  2. Filippa

    Hej Anna! Jag tänkte bara tipsa om att Gina tricot har "liknande" tröjor till mycket rimligare pris. De finns i färgerna mintgrön, rosa, svart, beige, "militär"grön, blå, ljus lila och vit. Kanske är tröjorna inte precis vad du letar efter då de är som hål/ringar i tröjan men i mina ögon är alla jättefina och alla härliga färger! Det är värt att titta in, du hittar de under kategorin Tröjor & cardigans.

    – 199 kr 😉

  3. Monrou

    Mm den i mint hade jag verkligen kunnat tänka mig, den var söt
    Men rosa gillar jag verklugen inte, och i gult hade jag nog känt mig som en kyckling ;P

  4. Malin

    Väljer nog mint! Fast den gula kanske passar bättre till mörkt hår, varmare färg.. Har i alla fall alldeles för mycket tosa i min garderob!!

  5. Malin

    Väljer nog mint! Fast den gula kanske passar bättre till mörkt hår, varmare färg.. Har i alla fall alldeles för mycket tosa i min garderob!!