Annawii

GIVE AWAY – ANNAWII OUTFIT

Eftersom min förra ”give away” ur min egen garderob blev så populär kommer här en till med en äkta ”Anna”-outfit. Denna gång ligger en härlig stickad tröja från Monki i potten tillsammans med en fantastiskt söt vippkjol med guldtrådar i och ett halsband från Bohemian Luxuruys höstkollektion 2010 (då jag fortfarande var med i företaget). Det är som vanligt garderobsfavoriter men eftersom jag har så många liknande plagg tänkte jag glädja en av er med detta!
För att vara med och tävla ska du:
Lämna en kommentar med din e-postadress i kommentarsrutan så att jag kan kontakta dig om du vinner
Lycka till!
Tävlingen avslutas på söndag den 1/1-12 klockan 23.59
English version
Here are another give away from my own closet and it is of course a real ”Annawii” outfit. This time you can win a cosy knitted sweater from Monki, an adorable skirt and a necklace from Bohemian Luxury. Just leave a comment with your email adress and you are in!
Good luck sweethearts!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. viktoria

    okej, jag vet inte riktigt vad detta rör sig om eftersom jag just upptäckte din blogg. (jaa, så är det. jag är inte världens mest uppdaterade flicka) hur som helst, detta var ju sjukt trevligt och du klär dig väldigt fint! bokmärkade just din sida och kommer absolut att klicka mig in hit i framtiden. ta hand om dig!

  2. Cia

    Åhhh den outfiten skulle ja gärna vinna. Skulle bli så snyggt tillsammans med mina nya Dr Martens. Älskar att kombinera det lite socker söta med nåt helt annat som ja ett par Dr Martens…Lycka till, til mig själv.

  3. Karin

    jag är gärna med! jag måste bara säga att jag har inte läst din blogg tidigare men nu när jag har upptäckt den så märkte jag hur bra den är, jag tycker det är så kul att man har modebloggar för jag är själv lite intresserad av mode så kolla gärna in på min blogg om du har tid nån gång… kommer jag fortsätta att läsa den varenda dag! jag älskar din blogg! du har så underbart finna foton. =)

  4. GIULIA

    Har nyligen hittat till din blogg och nu läser jag den varje dag. Så bra blogg och underbara klädkombinationer! Vill se mer under 2012. Gott nytt år till dig!

  5. Sara

    Vad snällt av dig att göra tävlingar för att "ge bort" kläder 🙂 Jag är helt klart med och tävlar om denna fina outfit. Kram!
    / Sara

  6. Elin

    Superfin!! Som ensamstående småbarnsmamma shoppar man inte så ofta, förutom på småbarnsavdelningen 😉 Denna outfit skulle jag bära en grå måndag för att pigga upp =) Färdigmatchat och klart!

  7. Romi

    Oh Anna! This is so beautiful like always!..I love your style and you are my inspiration for every day :). I must always give my heart on LB. I wish you good luck in your job and I look forward to you new look :). <3!

    [email protected]

  8. Sofie Hoej

    Wow, amazing!!!!
    Pleeease, let it be mine!!!
    I really need a new great looking bohemian outfit. I've run out of inspiration.

  9. Anna Is

    Din stil är så fantastisk fin och denna ljuva tröja var inget undantag, älskar detaljen längst ner! Är självklart med och tävlar om dem!

  10. Nash

    En tanke jag har inför denna vår och sommar är att bryta min ständiga "byxvana". Denna outfit vore inte helt fel och bära med sig inför sommaren 🙂

  11. Jeanette W

    Håper du sender til utlandet! Kom akkurat over bloggen din og den er virkelig fantastisk! Du får i hvert fall en ny follower på bloglovin i dag!

  12. Sanna

    Åh vad fint outfit… 🙂 Jag hade aldrig kunnat sätta ihop det själv och jag vet inte om jag hade vågat matcha det på det viset. Men jag lovar att våga bära det om jag vinner outfitet! Stor kram till bästa bloggerskan.

  13. JOHANNA

    Oh så fint! Jag tror jag har den tröjan fast i mintgrönt och jag ÄLSKAR de och önskar att jag hade köpt på mig fler färger… Det här skulle jag verkligen vilja vinna! Kram

  14. Therese

    Om det är någon som inspirerar mig så är det du, jag tycker att du verkligen framhäverkvinnan. Jag blir glad av att gå in på din blogg och känner att mitt dåliga självförtroende förstärks.

  15. Moa

    Jättefin kombination, skulle gärna vilja vinna 🙂
    Gillar också samarbetet mellan din, Therez och Colorelle s blogg 🙂

  16. Linnea

    Hej! Har länge funderat över passande kläder för den dag i januari då jag äntligen tar min sjuksköterskeexamen. Min tanke har varit en variant av det klassiska skolavslutnings vita som känns lämplig vintertid. Den outfit du plockat ut känns klockren för ändamålet tillsammans med mina fantastiska röda skor från Rodebjer som min pojkvän överraskade med i julklapp. Skulle därmed bli väldigt glad om just jag får chans att vinna detta! (om inte annat kanske du har tips på var man kan få tag på den fantastiska kjolen, alt någon annan fin vit/crème färgad?)

  17. Mire

    Gillar din outfits enormt. Skit fina, verkligen. Gillade sig på bloglovig & la även till sig där.. kommer fortsätta följa dig dagligen för jag gillar dt du skriver om.

  18. Linnea

    Hej Anna! Hittade din härliga blogg för drygt en månad sedan och den kom att direkt bli en av mina absoluta favoriter! Jag skulle bli otroligt glad om jag vann den här tävlingen då jag älskar din stil såklart, men även för att den skulle passa perfekt till en fest jag ska på i början av året. Ha det bra!

  19. Hella

    Hej! jag har fastnat i leggings+långa skjortor träsket! vore kul med en ny outfit i garderoben och denna skulle jag gärna vilja ha!