Annawii

NEW SEQUIN DRESS


I måndags hämtade jag ut denna fantastiska paljettklänning som jag fått hemskickad av Motel Rocks (gåva) och jag fullkomligt älskar den! Den raka, tighta modellen med ryggringningen är perfekt och likaså den ljusa guldfärgen tillsammans med paljetterna. Om jag ska vara ärlig trodde jag inte att den skulle funka då fodralklänningar oftast ser töntiga ut på min okurviga kropp men denna sitter som ett smäck och jag känner mig vacker i den. Den lär få åka på ofta den närmsta tiden och jag ska nog inviga den på fina Therez julfest om jag kan hålla mig i två veckor (är inte säkert för den är ju så fin!).

Vad tycks?

/I love my new sequin dress from Motel Rocks (gift) and I wanna wear it all the time! The model are perfect and so are the color and the sequins. It is the perfect party dress for this winter and I promise that you will see it in an outfit soon! Do you like it?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII ♥

    Anonym Jag tog M på denna och det är jag glad för då den sitter perfekt! Jag brukar annars ha small/36 så mitt tips är att gå upp en storlek på just denna :).

  2. ANNAWII ♥

    Elisabeth Hej finis!

    Åh vad glad jag blir av dina fina ord! Det känns väldigt skönt att det lyser igenom bloggen trots att de tär mkt mode och ytligheter här. Jag är verkligen så tacksam över allt jag får göra och över att jag har er underbara läsare. Varje dag ger ni mig så många leenden och jag blir varm i hjärtat bara jag tänker på hur många goda människor det finns där ute :).

    Stor kram

  3. Elisabeth

    Hej!

    Jag brukar aldrig kommentera men kände att jag var tvungen idag.
    Otroligt fin klänning på en otroligt vacker tjej.
    Jag tycker det är fantastiskt att du, trots all uppmärksamhet och
    framgång, verkar lite sympatisk och vänlig som alltid.

    Ville bara få sagt det! Ha en bra dag!
    Kram