Annawii

SNOWFLAKES


Från Ahlens.se

Jag kan inte få nog av alla fina/söta/vackra stickade tröjor som kommer den här säsongen och dessa från åhlens är så fina! Snöglingemönstret är bedårande och jag gillar även modellen samt färgerna den kommer i. Helst av allt skulle jag vilja ha en i varje färg men min favorit är helt klart den blå med vita snöflingor. Den skulle passa perfekt till såväl jeans som till en söt vippkjol och jag måste nästan spana in den när jag går och provar midiklänningen jag bloggade om igår.

Vilken färg väljer du?

/I love these snow flakes sweaters and especially the blue one with the white pattern. It looks adorable and it would fit perfect to everything from jeans and trousers to cute skirts. Which color do you like?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII ♥

    Jenny Ja det är så fint med mönster! Jag ser inte den serien men gogglade henne och kunde inte riktigt se likheten i våra stilar. Hon kändes lite mer preppy/school girl hihi. Kram

  2. Josefin

    Åh gud så fin, den skulle jag verkligen vilja ha! Jag tycker nog också blått är finast 🙂 Du råkar inte veta om den finns i butik nu eller kommer senare i höst/vinter? kram

  3. Jenny.

    Du har så rätt så, massor med fina stickade plagg som finns runt om i butikerna. De med mönster får mig att tänka på Rachel i Glee, om du ser den serien. Jag tror hon har en stil som skulle passa dig. ;).

  4. Åsa

    Hej sötis! Alla är lika fina. Men eftersom jag älskar blått så väljar jag den :). Fast den vita såg väldigt fräsch ut…
    Tusen tack finaste för råden om midi klänningen!
    Kram bästa du.

  5. Julia

    Hej! Jag tycker alla var sjukt fina!

    En fråga.. Hur skulle du styla ett platt, axellångt hår?:) känns så sjukt trött och tråkigt just nu, skulle behöva lite inspiration!