Annawii

LUNCH OUT AND CLEANING UP

Just nu är varje dag lite rosaskimrande eftersom jag får vara med Micke så mycket och denna dag har inte varit något undantag. Efter skolan möttes vi upp för en smarrig lunch på Operan och därefter blev det lite babyklädshopping till Meja (vi ska hälsa på Hanna med familj i morgon) på H&M. Vi hittade världens sötaste lilla inomhusoverall och jag kan knappt bärga mig till jag får se henne i den! Efter shoppingen har jag börjat rensa i mina garderober och har redan fått i hop en hel del som ska säljas. Jag tror jag är uppe i sex par skor, tre väskor, tre kassar med kläder och en med accessoarer. Jisses! Nu känns det lite luftigare i garderoberna/klädkammaren och det känns enormt skönt då jag inte gillar att ha det rörigt bland kläderna (enda stället det är fint på här hemma ;).Nej, nu ska jag börja hänga in allt nytt som inte har fått plats tidigare och sedan springa på posten och hämta ett paket.

Ha en fortsatt fin dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII ♥

    Åsa Ja de är så söta!

    Ja det kommer att bli en superkul dag med Bloppis (några av Umeås grymmaste bloggar ska vara med) så synd att så många av er läsare inte bor här :/. Men, men vi får kanske ses någon gång i framtiden!

    Kram

  2. Åsa

    Hej finis! visst är det gulligt att gå och titta på bäbiskläder, fniss. Allt är så pyttesmått. 🙂

    Himlar vad synd att vi inte bor i samma stad! Jag skulle så hemskt gärna vilja dyka ned bland dina påsar med kläder och annat smått och gott. Så synd att jag kommer att missar det…hm.

    Skönt med lite luft i garderoben! 🙂
    Kram raring