Annawii

I WANNA GROW OLD WITH YOU ♥


Mickes pappa tog den här bilden på mig och Micke i dag vid havet och jag älskar den! Vi har så få bilder på oss tillsammans och denna bild fångar verkligen ett härligt ögonblick under en fantastisk dag. Det finns ingen i hela världen som är som Micke för han kan i ena stunden busa och reta gallfeber på mig medan han i andra stunden hämtar vatten så att jag inte ska få vätskebrist och styker mig över ryggen så att jag somnar i den varma sanden. Det är kärlek och jag är så glad att vi fortfarande, efter nio år, är som två tonåringar som bara älskar att vara med varandra!

Jag älskar dig Micke ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII ♥

    anna klara Åh tack vännen! Ja jag hoppas vekrligen de toch känne rmig enormt trygg med Micke men man ska aldrig ta någon som man uppskattar så mkt för givet!

  2. ANNAWII ♥

    Dana Thank u dear! I'm so glad we found each other because I se Mike as one of my best friends and the best boyfriend ever. None of us are perfect but we fit perfect together :).

    Have a lovely evening 🙂

  3. Dana

    This is such a sweet post! Nine years? That's amazing! I reckon my parents lasted for more or less six, haha!
    The picture is so beautiful! It reminds me of those vintage photos you would find in an old album or something like that 🙂