Annawii

TUESDAY

I dag är jag på ett riktigt gott humör och jag ser verkligen fram emot en härlig dag! Det blir troligtvis picknick med älskade Micke i någon park på förmiddagen och därefter lite gudsonhäng (vi ska kanske vara barnvakt), packning inför morgondagen och så utgång med fina Therez och Sandra i kväll. Kul! Det kan nog bli en underbar dag då vädret är på topp och jag får umgås med fina människor.

Ha en härlig tisdag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII

    A vad rar du är sötnos! När det blir läge för inomhusbilder lär jag visa även ögonen men just nu är det på tok för ljust för att inte bära solglasögon utomhus. Kram

  2. a

    hej anna. jättefina bilder på dig! superroligt att ni fotar mer ute nu på sommaren och i olika miljöer, vad jag dock saknar är ditt vackra ansikte och dina uttrycksfulla ögon. solglasögonen tar bort så mycket av dig, vilket är lite synd. du är så FIN! kram*

  3. ANNAWII ♥

    Dana Tha't just silly! I think that everybody has the right to believe in whatever they wanna believe in :). And I think that it is great that you take it up in your blog dear!

    Hugs!

  4. Dana

    Answer: Yes, I think so. It's awful when people force religion upon anyone. I myself would love to be an atheist, but I grew up believing that there is a God. I myself don't mind talking about it. Unfortunately, there are people who start discriminating me for my own sense of beliefs. I don't get why people do that, it's ridiculous.

    Have a great time in Turkey 🙂

  5. linn

    Fin bild! Du är väldigt söt 🙂
    Verkar som att du raderat den långa kommentaren jag skrev igår ang äs? Om du inte vill publicera den så recpekterar jag det men det vore intressant att veta om du överhuvudtaget läste den??