Annawii

DETAILS OF TODAY


I dag skiner som sagt solen för fullt så jag tänkte köra på en bohemisk 70-talsinspirerad outfit med massor av virkat, mörka guldfärgade smycken samt favoritskorna från Jessica Simpson. Det känns som den perfekta sommaroutfiten och det är kul att jag äntligen får ”damma” av min gamla favorittunika med virkade detaljer från Indiska. Den har hängt i klädkammaren på tok för länge men i dag får den åka på!

Vad tycks?

/This is what I’m wearing in the lovely weather today and I will show you an outfit post later. Do you like it?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII ♥

    karolina Thank u sweetie :). And yes great weather truly is a gift here because I live in northern Sweden where the winters are really long and cold. The spring and summer are so welcome every year :).

    Have a lovely mpnday!

  2. ANNAWII ♥

    Linda Åh vad kul att det uppskattades :). Jag använder vanliga hårnålar men jag brukar se till att håret har lite struktur (brukar tuppera det lite) så att det ska sitta. Skulle jag göra den frisyren på nytvättat hår skulle den inte sitta eftersom jag har ganska glatta håsrtrån. kram

  3. karolina

    Love the vest!
    I also love the way youre talking about the weather. it sounds like everyday beautiful gift;) but it is also for me!

  4. Aleksa

    I wrote few posts ago, that I love your shoes. It is TRUE!!! They are beautiful!! I also like your clothes colours – soft,light, pastel 😀 WOW!!

    KISSES :*

  5. Linda

    Hej Anna,
    Tack för den fina filmen du visade hur man gjorde frisyren med! 🙂 Jag har redan haft den tre gånger och är super nöjd, den är väldigt fin och enkel. Jag undrar bara vad du fäster fast håret med för spännen? JAg har vanliga bruna hår spännen, men det krävs att jag använder typ en hel förpackning för att mitt långa hår skall fastna. Det borde finnas något enklare och "smartare" att fästa håret med? Kram Linda