Annas värld

Var är orken?

Jag har tappat motivationen och orken att äta lchf. Eller iaf strikt lchf. Fast jag vet ju att jag mår bra av det. Kanske bara är en svacka då jag är sugen på massa annat som inte är lchf.

Började på nya jobbet imåndags.Det verkar bra.Och fick jättebra schema. Varannan vecka jobbar man bara onsdag och torsdag.När man har ledig helg är man alltid ledig fre lör och söndag.Kan inte bli bättre. Börjar påsklovsveckan på riktigt.Men då börjar jag med 2dagarsvecka =) Perfekt när barnen är lediga.

Åt en god lasagne häromdagen. Gjorde pastan jag tipsade om förut. Gör lasagneplattor och varva med köttfärs,grädde och ost.Bland det godaste lchfmat jag ätit! =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Jag tycker att du har varit och är super duktig som har gott ner 15kg. Jag har en lång svacka, har försökt att starta med Lchf länge nu men kommer inte igång. Egentligen är jag inte så sugen på allt socker och snask men jag kan inte sluta, ganska sjukt!

    Jag har sagt till mig själv att på måndag ska jag börja. Jag blir mer laddad för varje dag som går. Nu ska jag klara det.

    Din blogg har varit till lite hjälp faktiskt att hitta motivationen. Dina recept som du har lagt ut och svarat på min frågor m.m.

    Vi kanske kan hjälpas åt, dela på recept m.m alltid roligt med nya maträtter 🙂

    Grattis till jobbet!

    Kram