Anna-Karin Nauckhoff

Roliga saker om boken och ny riktning i livet!

Heeeeej! Long time no see! Jag håller på att reda ut min hjärna och resten av mitt inre här, så det tar lite tid:) Men nu är jag på rätt väg vilket är så otroligt skönt. Jag har liksom letat runt, runt efter vad jag ska ta mig för i och med mitt liv egentligen. Det har tagit både tid och energi men nu har jag hittat det – hittat mitt kall liksom! Att det är skönt är en underdrift. Vad det är väntar jag ett tag med att säga men jag går en utbildning vid sidan om jobbet nu i alla fall, och att kunna fokusera på den (mm utöver resten av livet då^^) istället för att hålla på och leta runt är extremt tillfredställande och rogivande.

MEN låt oss icke förglömma min bok:D Omöjligt att göra om man läser min blogg kanske haha, men ändå. Den har ju både varit ute på diverse äventyr och ska ut på fler. Här är några av sakerna!

Varje år firas Lesbian Day of Visibility, i år slår Malmö på stort och firar inte bara en dag utan en HEL VECKA! Som en del av det ska jag ha en föreläsning om boken och om min väg till bebis. Kom dit, det blir kul!

HÄR är en länk till mer info om eventet:)

Queers of the World har gjort en till liten film om mig, nu om boken också då.

HÄR är en länk till den filmen:)

Jag är med en hel del i senaste numret av mama! Så här ser det ut:)

Kul, kul! Himla roligt att få vara med och sprida info om att skaffa barn som lesbisk, även om jag på ett sätt önskat att det liksom redan var klart. Att alla redan visste hur det gick till, att det sker, och att det är precis lika bra som att skaffa barn på något annat sätt och att det inte är några konstigheter med att ett barn har två mammor istället för två pappor. Med det sagt så har jag också vidgat horisonten och nu finns boken dessutom att läsa på engelska:)

Den är också tillgänglig på Amazon då:)

Japp, det var det om boken det!

Den här helgen har jag varit ensam hemma, resten av familjen var i Karlstad. Sjukt skönt att få vara lite själv ibland och samla ihop sig! Jag har förberett inför föreläsningen, Pluggat en del, mediterat en hel del och ätit några fryspizzor. Älskar såklart att vara med min familj också och nu kommer de alldeles strax hem, men aaaah vad skönt det är att bara ha det tyst ibland, och att kunna tänka klart tankar i huvudet. Jag jobbar ju i skolan och även om jag på ett sätt är helt rätt person på rätt plats så är jag det egentligen inte för egen del. Jag är högkänslig och tar in allas energier alltför lätt, ger dessutom ut av min egen gravt mycket för lätt. Så då blir det extra skönt med en helg i lugn och ro och att kunna andas uuuuuuut…

Är du i närheten av Malmö i helgen så kom på föreläsningen så ses vi då! Annars får du hur som helst ha en strålande dag och jag önskar dig all kärlek och all lycka till med allt du tar dig för, tjüss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.