Anna-Karin Nauckhoff

Bästisboozt och hot shots på landsbygden

Heeeej!

Ja nu är det då dags att blanda upp allt prat om boken (trots att jag har några saker jag verkligen vill ha sagt) och istället skriva lite om min fina böstisboostweekend som ägde rum i helgen!

I fredags packade Bobbo och jag in oss på tåget mot Dalsland och Vänna gård för att hälsa på Johanna med familj på deras gård. En liten smidig resa var det tänkt, på drygt två och en halv timme. Det blev det icke! Någon hade hemskt nog dött på spåret längre fram så tåget kunde inte åka. Inga tåg dit kunde åka. Till slut fick vi istället ta en bussomväg och redan tog totalt dryga 6 timmar. Jag hade en känslomässig utrensning med något som liknade magkatarr, men tror det mer var en obalans i solar plexus-chakrat, och galet ont i ryggen som följd, så det var ju inte så kul att åka så länge. Bobbo däremot var vid sjukt gott mod hela resan så jag var väldigt imponerad av min 4-åring som tog det hela betydligt bättre än jag. När han frågade hur länge vi åkt och jag svarade 5 timmar kontrade han med -Det var ju inte så länge! Tilläggas bör också att han har en heeeel del spring i benen. Vanligtvis brukar jag inte uppmuntra hans inlärning HAHA det lät ju bra!^^ Men han lär sig så sjukt mycket saker så lätt och älskar att göra det och jag vill att han ändå ska ha NÅGOT att se fram emot när han börjar i skolan. Just nu kan han mer än min förskoleklass.. Den här dagen hade han dock med sig sin mattebok för att fokusera på något utöver utsikten och våra samtal på resan, så han höll på med den och åt godis. Inte ett enda tjat om padda eller spela på telefonen, en sann trooper!

Sedan kom vi äntligen fram, åkte och åt lite pizza och pommes för att sedan ta oss till Johannas fina udde. Inga omgivningsbilder den här gången dock, nu blev det istället bilder på matchande barn, hot shots, mello-dans och lite städande barn så ptja, här kommer dem!

Avslutades med en frukostbild på Johanna och hennes fantastiska mugg där också.

Haha när vi kollade på Mello sa Bobbo att han hatar Mello och vill döda det. Han älskar bara punk. Så himla hård^^

Ja det var en wunderbar och välbehövlig helg! Johannas man Kristoffer lyckades massera bort det onda i ryggen och magen lugnade ner sig, så det var ju skönt. Den känslomässiga reningen verkar vara klar för den här gången, förhoppningsvis för alltid.

Ha en alldeles strålande dag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.