Anna-Karin Nauckhoff

Fynd på årets bokrea!

Hej!

Haha snart ska jag sluta hålla på och skriva saker som handlar om min bok hela tiden. Eller ja, jag kommer inte sluta med det för OMG, jag HAR skrivit en bok, tjohooo! Men det kan komma att handla om andra saker OCKSÅ framöver^^ Nu måste jag dock delge det här fina, min bok är såklart med på årets bokrea!

Hur hittar man dit då? Jomen via DEN HÄR LÄNKEN såklart:) Den är liksom på hela 25% rea vilket innebär att den nu bara kostar 150:- så paaaaassa på! Priset är tillfälligt och kommer återgå till ordinarie pris om ett litet tag. Opartiskt nog så rekommenderar jag den givetvis varmt. Men se även den här fina recensionen som dessutom gav 5 av 5 stjärnor:

Boken är lättläst. Skratt och tårar om vartannat. Har man väl börjat läsa är det svårt att sluta. En informativ faktabok utifrån två kvinnor och deras bebisresa. En bok som passar om du är doula eller barnmorska och vill lära dig mer om det du troligen kommer komma i kontakt med i ditt yrkesliv eller om du själv tänker påbörja en bebisresa så är boken smockad med information, dos and don’ts. Happy reading!

Fint! Så ja, läs den helt enkelt, det värsta som kan hända är att du lär dig något nytt.)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.